90Six Design


Gerbrandylaan 17 1421 NA Uithoorn

Over 90Six Design

Waarom is 90Six Design de beste keuze voor u?

90Six is gespecialiseerd in onderscheidende grafisch ontwerp, branding, animatie en webdesign. Ik kan je zowel digitaal als grafisch helpen zo hoeft u niet meerder ontwerpers in te huren.

 

Wat kan 90Six Design u bieden?

Mijn diensten:

Grafisch ontwerp

-------------------------

Ik help graag bij het ontwerpen van uw huisstijl en die toe te voegen aan uw print werk zoals visite kaartjes, flyers, posters, brochures, briefpapier en andere promotie materialen. Ik heb veel ervaring met het maken van logo's en help u daar graag mee om iets te bedenken wat goed past bij uw doelgroep.

 

Webdesign

----------------

Wist u dat een aantrekkelijk Webdesignmeer bezoekers trekt? Een goede website straalt volledig uw bedrijfsimago uit, heeft een mooie layout en is voor bezoekers gemakkelijk navigeerbaar. Elke website bouw ik Responsive, waardoor het formaat zich aanpast aan een willekeurig apparaat. Wilt u ook dat uw web teksten geschreven worden door een professioneel tekstschrijver? Ik werk nauw samen met freelance professionals, die precies de juiste snaar weten te raken. Ik bouw websites in Wordpress. Hosting en een domein naam kan ook via mij geregeld worden omdat ik samen werk met een IT bedrijf die dit aanbied.

 

Illustratie

--------------

Heeft u een illustratie nodig om iets uit te leggen of te vertellen. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Ik kan u hier bij helpen, zo maak ik onder andere illustraties voor u huisstijl, flyers, posters, website, animaties en raam decoratie.

 

Animatie

-------------

Wilt u duidelijk aan u klanten laten weten wat u doet? Of hoe u bedrijf werkt? Heeft u wel eens nagedacht over een kort filmpje die dit allemaal uitlegt. Ik kan u daarmee helpen. Ik ben afgestudeerd in animatie en heb animaties gemaakt voor een groot aantal bedrijven maar ook voor internationale tentoonstellingen.

 

Wie gingen u voor?

Ik werk met klanten van de hele wereld. Aangezien ik in Nieuw Zeeland ben afgestudeerd en daar al een klanten netwerk had werk ik daar nog steeds nau mee samen. Nu ik weer terug ben in Nederland heb ik ook een aantal vaste Nederlandse klanten waar ik werk voor doe.

Foto's

Webdesign voor restaurant en brouwerij

90Six Design in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Animatie
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Illustraties
Logo's
Posters
Reclamedrukwerk
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

90Six Design


Gerbrandylaan 17 1421 NA Uithoorn