About Design


Zomerdijkstraat 24 1079 XC Amsterdam
0624815278 Klik om te bellen

Over About Design

About Design is Bas Masbeck, grafisch ontwerper in Amsterdam. Bent u toe aan een nieuw logo, of is er een restyling nodig of grafisch ontwerp van een huisstijl? Heb je behoefte aan webdesign of een magazine? Is er snel een advertentie, of brochure nodig? About Design ontwerpt en levert alle communicatiemiddelen om jouw doel te bereiken. En altijd onderscheidend en betaalbaar.

About Design is gespecialiseerd in het helpen vaststellen/bepalen van de kernwaarden en het gewenste imago van uw organisatie. Vanuit deze waarden worden er ontwerpen gemaakt, van inhoud naar vorm. Dit gaat in onderling overleg. Het is belangrijk om eerst te bepalen wie je bent, om vervolgens te kunnen laten zien wie je bent.
Door de (onderscheidende) kenmerken van uzelf, uw organisatie of product te typeren wordt er een identiteit ontwikkeld die als een handschoen om uw organisatie past maar daar ook een verlengstuk van is. Dit kan in alle lagen van de communicatie worden doorgevoerd. Van beeldmerk tot typografie, fotografie, kleurgebruik en tone of voice. Ook het middelenpakket is van groot belang om het gewenste effect te bereiken. Een mooi logo, huisstijl, brochure of website moet onderdeel zijn van de communicatiestrategie. Ontwerp volgt doel en niet andersom.

About Design in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Fotografie
Huisstijl
Logo's
Mailings
Posters
Typografie
User Interface Design
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

About Design


Zomerdijkstraat 24 1079 XC Amsterdam
0624815278 Klik om te bellen