Ace grafische vormgeving


Dalmatie 30 3831 EG Leusden
033 - 495 01 84 Klik om te bellen

Over Ace grafische vormgeving

Sinds 1992 roep ik hardnekkig dat ik vooral geen reklameburo ben. Ik ben geen snelle reklamejongen, heb geen lease-auto (niet eens een rijbewijs!), verkoop geen gebakken lucht en werk gewoon vanuit huis.

Met Ace grafische vormgeving heb ik plezier in mijn werk en wil vooral mensen blij maken met de dingen die ik voor ze maak. Ik verzorg de vormgeving, doe meestal zelf de fotografie, schrijf waar nodig de teksten en regel drukwerk of webhosting.

Op mijn website kun je zien dat ik grafisch gezien van alles doe: advertenties, huisstijlen, websites, flyers…. eigenlijk ben ik net een reklameburo. Het prettigst werk ik met mensen die net als ik gewoon beide benen op de vloer hebben – het zal mijn Friese afkomst zijn. In de praktijk betekent dat, dat ik vooral bezig ben voor kleine bedrijven en instellingen, waar PR-mannen en marketing-vrouwen hun intrede nog niet gedaan hebben. Met een lage drempel, duidelijke communicatie, geen hoge tarieven en snelle levering…

Commercieel gezien ben ik meer dan 20 jaar later nog steeds geen reklameburo. Creatief gezien durf ik met mijn werk die concurrentie wel aan.
Een portfolio is online beschikbaar.

Foto's

Ace grafische vormgeving

Ace grafische vormgeving in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Fotografie
Huisstijl
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Ace grafische vormgeving


Dalmatie 30 3831 EG Leusden
033 - 495 01 84 Klik om te bellen