Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen

Create2Design

Het design of de grafisch-creatieve vormgeving zijn altijd op zichzelf staande momenten van processen van verschillende personen maar met een gelijke opdracht in denkbeeldig concept.

Vanaf het idee op papier om vervolgens in een grafisch ontwerp te worden geplaatst.

De combinatie(s) van beeld, foto, illustratie, teksten, woorden, formaten, letters, kleuren, uitstraling, stijl en de presence zijn nagenoeg eindeloos maar heeft ook ultieme grenzen.

Huisstijl, identiteit of imago moet altijd herkenbaar zijn en vooral een blijvend beeld blijven. De identiteit - het ID - zal de communicatie moeten versterken om het gewenste resultaat te kunnen bereiken.

Creatieve uitingen blijven de ontmoetingen met de mens, het publiek, bedrijf, club, vereniging, instelling of organisatie. De identiteit in sterke overtuiging in positieve ontmoeting en correct.

De creatieve presentatie is de visitekaart van het huis. Herkenbaarheid in ontmoeting is creatieve inhoud met maximaal vervolg. The first impression is nog steeds een bepalende factor in menselijke emoties.

Het complete design als ultieme visitekaart is uw maximale zakelijke presentatie met unieke bedrijfsinhoud.

Het ontwerp en uitvoering van de gewenste identiteit heeft slechts kans van slagen als alle onderdelen van de communicatie de gekozen huisstijl konsekwent - drukwerk en digitaal - blijft aanbieden c.q. presenteren.

Belangrijk onderdeel van complete communicatie.

GRAFISCH - DRUKWERK - TEKST
ontwerp - advertentie - huisstijl - afspraakkaart - letter ontwerp - folder - logo ontwerp - DTP - fotografie - omslag - visitekaart - briefpapier - formulier - envelop - uitnodiging - banner - persinformatie - reclame - DM-acties.

Op November 20, 2014


Over Aat Oosterhof

Hallo, Mijn naam is Aat Oosterhof van O-design Communications. Sportief, actief, hedendaags, denker en doener, creatief ontwerper van niets tot stijl, resultaatgericht, gedreven, motiverend, doortastend, commercieel, stimulator, representatief en verantwoordelijkheid is het zakelijke karakter gevat in een moderne persoonlijkheid. Eigenwijs als het moet maar altijd gericht om het optimale resultaat professioneel te realiseren. Een mensen mens.

Ingediend door