Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Athenestraat 12
    9403 DX Assen
  • 0611151498
  • Website

Jolanda Kranenburg Grafisch ontwerp en illustraties

Graag neem ik je mee in de wereld waarin alles mogelijk is, namelijk de wereld van mijn verbeelding. Vanuit deze plek geef ik graag vorm aan mijn grafisch ontwerpen met jou als uitgangspunt in de hoofdrol. Want mijn visie is dat een grafisch ontwerp een uitbeelding is van de persoon, het gezin of het bedrijf waar ik mijn ontwerp voor maak. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een geboortekaartje of een zakelijk ontwerp zoals een huisstijl. Want ook een bedrijf heeft een ziel, een persoon of meerdere personen die met passie het bedrijf leiden.

Een ontwerp dat goed voelt

Voordat ik begin met de ontwerpfase vind ik het fijn eerst wat meer te weten over de persoon waarvoor ik werk. Ik nodig je dan uit voor een gesprek op kantoor of als de afstand groter is voor een Skype gesprek. In dit gesprek kan je je wensen en eigen ideeën kenbaar maken. En tegelijkertijd leren we elkaar wat beter kennen.

Daarna kan ik aan de slag met de schetsfase. Schetsen is voor mij een intuïtief proces waarbij ik vanuit mijn buikgevoel ga vormgeven tot het helemaal goed voelt. Vaak hoor ik klanten zeggen, dit ontwerp past helemaal bij mij! En dat is precies wat ik wil bereiken. Een ontwerp dat goed voelt.

Als het ontwerp is goedgekeurd maak ik de montages klaar voor de drukker. Ik zorg dat de communicatie met de drukker goed verloopt en dat het drukwerk zoals afgesproken word afgeleverd. Als je speciale wensen hebt en je twijfelt over de uitvoerbaarheid, aarzel dan niet om daar vragen over te stellen. Er is veel mogelijk en daar wil ik je met alle plezier over informeren.


Foto's van Jolanda Kranenburg Grafisch ontwerp en illustratiesBedrijfsgrootte:

Klein (tot 2 medewerkers)