sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
 • Sint Lambertuslaan 9
  6212 AR Maastricht
 • +31 43 23 40 222

Wolf

Waarom is Wolf de beste keuze voor jou?

Verbintenis creëren. Daarom bestaan wij. We zitten middenin een revolutie van vraag en aanbod. De wereld verandert. We leven in een 24-uurs economie die draait om de behoeftes van de klant. In deze economie zijn verbonden bedrijven de leiders in hun markt. Dit zijn onze klanten. Zij zijn de reden dat wij kunnen bestaan. Wolf zorgt voor verbintenis. Verbintenis tussen bedrijf en klant. Wij doen dit door middel van het versterken van merken of het creëren van nieuwe merken. En dit is wat wij ook voor u kunnen doen.

Meer over Wolf:

Horen: Een en al oor Als we het niet begrijpen, dan gaan wij ook niet aan de slag. We willen begrijpen hoe u, uw doelgroep en uw markt precies in elkaar zitten. Zo bouwen we authentieke merken die converteren! Voelen: Begrijpen wat er speelt Verbondenheid zorgt voor groei van uw merk of bedrijf. Doelstellingen worden helder geformuleerd om ervoor te zorgen dat we verbonden blijven met de doelgroep. Zien: Om ogen te openen Een verbonden merk is een bedrijf met diensten of producten waar mensen in geloven. Wij helpen u op te vallen en relevant te blijven in een snel innoverende wereld. We zitten middenin een revolutie van vraag en aanbod. De wereld verandert. We leven in een 24-uurs economie die draait om de behoeftes van de klant. In deze economie zijn verbonden bedrijven de leiders in hun markt. Dit zijn onze klanten. Zij zijn de reden dat wij kunnen bestaan. Wolf zorgt voor verbintenis. Verbintenis tussen bedrijf en klant. Wij doen dit door middel van het versterken van merken of het creëren van nieuwe merken. En dit is wat wij ook voor u kunnen doen. Doet u zaken met bedrijven waar u zich niet mee verbonden voelt? Nee? Dat komt omdat u dan de relevantie er niet van inziet. Mensen kopen niet alleen uw product of dienst. Mensen kopen de meerwaarde die ze zoeken. Mensen zijn op zoek naar de waarheid achter een merk. Vinden ze dan niet bij u, dan is uw merk niet relevant. Het is dus essentieel dat uw klant uw merk als relevant ervaart. Dit moet zo consistent mogelijk zodat de klant ervaart wat uw merk ze elke keer weer zal gaan opleveren. Wat we ook doen voor onze klanten, wij benaderen ons werk met als doel verbondenheid te creëren. Dit doen we door te focussen op de merkervaring. Want zo bouw je een authentiek merk waar mensen in geloven.

Wat kan Wolf je bieden?

Resultaat ontstaat door goede strategie te combineren met goed ontwerp. De fundering van een merk is vertrouwen. Klanten vertrouwen u merk pas wanneer ze consistent ervaren wat voor meerwaarde het voor hun heeft. Tegenwoordig leven we in een tijdperk waar we veel informatie maar weinig tijd hebben. Onze hersens filteren irrelevante informatie uit, waardoor er alleen informatie binnenkomt die ons ook daadwerkelijk interesseert. Dit is de reden waarom u nog leest, dit is de reden waarom wij bij u zullen blijven hangen. Blijft u doelgroep ook bij u hangen? Dit kunt u door ons laten toetsen door een strategiesessie in te plannen. Zonder strategie, geen zekerheid, zonder zekerheid geen onderbouwd resultaat. Rebranding Integreren na een fusie of overname? Herpositioneren om competitief te blijven? Er zijn veel verschillende redenen om een rebranding te overwegen en toe te passen en te implementeren. De strategische aanpak van Wolf zorgt ervoor dat de verbondenheid voelbaar is in uw hele bedrijf. Met als resultaat: geïnspireerde medewerkers, tevreden klanten en positieve aandeelhouders voor de aankomende jaren. Brand Launch Introduceert u binnenkort een nieuw product, dienst, uitbreiding van een bestaand merk of geheel nieuw bedrijf? Dan kan Wolf u helpen bij het plannen en creëren van een omvangrijke aanpak. Wij helpen u een nieuw merk te introduceren met een onvergetelijk en overtuigende merkervaring voor nieuwe of huidige klanten. Brand Architecture Heeft u binnen uw organisatie meerdere bedrijfstakken, diensten en/of producten met elk hun eigen doelgroep en komen deze in conflict met elkaar waardoor ze niet goed genoeg zijn verbonden met elk hun eigen doelgroep? Dan kan Wolf u helpen met verdere verduidelijking met als einddoel verbintenis met uw klant. Wij kunnen u hierbij helpen met de verdere richting en inrichting van uw organisatie. Brand Experience We begrijpen dat het een uitdaging is om een consistente merkbeleving vast te houden en door te voeren op de snel toenemende kanalen. Wolf kan u helpen met het uitlijnen van uw merkstrategie en touchpoints, zodat uw klanten zich beter verbonden voelen met uw merk.Wolf in het kort

Bedrijfsgrootte:

Klein (tot 2 medewerkers)

Ontwerp van

 • Advertenties
 • beursstands
 • Bewegwijzering
 • Brochures
 • Corporate design
 • exposities
 • Flyers
 • Folders, vouwdoosjes
 • Huisstijl
 • Logo's
 • Posters
 • Reclamedrukwerk
 • verpakkingen
 • Visitekaartjes
 • Websites