Beyond Illusions, visuele communicatie


Jasmijnstraat 25 6666 XG Heteren
0628286428 Klik om te bellen

Over Beyond Illusions, visuele communicatie

Waarom is Beyond Illusions, visuele communicatie de beste keuze voor jou?

Ons werk gaat verder dan verbeelding, wij maken werkelijkheid Beyond Illusions (gevestigd in Heteren) ontwerpt en maakt alles wat bij de visuele communicatie van een bedrijf/instelling hoort.

(logo’s huisstijlen | websites | boeken en magazines | brochures, folders, advertenties | beursmaterialen en signing).

Meer over Beyond Illusions, visuele communicatie:

Beyond Illusions is van Herman Dijenborgh. Ik werk voor veel opdrachten nauw samen met mijn partner Paméla Zeylstra. Vragen mensen naar onze functies, dan zijn we daar kort in: Herman is van de vorm en Paméla is van de inhoud. Het resultaat: een mooi evenwicht. Als klein bureau zijn wij de paraplu voor een netwerk van vakspecialisten, die wij selecteren omdat ze passen bij de eisen van een opdracht.

Wat kan Beyond Illusions, visuele communicatie je bieden?

Beyond Illusions ontwerpt en maakt alles wat bij een huisstijl hoort (logo, brochures, belettering, banieren, websites etc.). Wetend dat veel bureaus dat doen, onderscheiden we ons door: - opdrachten op strategisch niveau te starten - groot belang te hechten aan evenwicht in vorm én functie - pas te eindigen als we het stokje met een gerust hart kunnen overdragen - oprecht te adviseren en kritische vragen niet te schuwen U en bovenal uw klanten zijn ons uitgangspunt. Hoe zien zij het bedrijf, wat verwachten zij van u, waarmee identificeren zij zich? Wij beheersen de kunst om dit om te zetten naar een huisstijl en uitingen, die uw identiteit weerspiegelt. Ons werk gaat verder dan verbeelding, wij maken werkelijkheid

Wie gingen je voor?

Beyond Illusions werkt voor MKB-bedrijven die mondiaal opereren, maar ook de ZZP-er in de buurt. Bedrijven die werkzaam zijn in de Retail, Energiesector, IT, Accountancy en Uitgeversbranche. Ondernemers die goed weten hoe zij hun vak uitoefenen, maar graag een helpende hand zoeken in de visualisering (visuele communicatie) van hun core business. Korte lijntjes, flexibele houding en scherp geprijsd. Van ontwerp tot realisatie.

Foto's

Herman Dijenborgh - grafisch ontwerper

Beyond Illusions, visuele communicatie in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Beursstands
Bewegwijzering
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Logo's
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Beyond Illusions, visuele communicatie


Jasmijnstraat 25 6666 XG Heteren
0628286428 Klik om te bellen