bloedrood | ontwerp | concept | strategie


Hoofdlaan 8 3051 XG Rotterdam

personal art direction - Concept en visualisatie
Creëren van een unieke propositie als professional
Geef mij je verhaal en ik geef het een gezicht

Over bloedrood | ontwerp | concept | strategie

Wie ben ik?

Ik ben Heike. Jouw personal art director. Een onvermoeibare maker met een fascinatie voor het creatieve proces en met veel gevoel voor wat iemand drijft. Samen concepten ontwikkelen, brainstormen, onderzoeken en creëren. Daar word ik blij van! Ik help je om jouw verhaal te verwoorden en dit te verbeelden in een visueel concept.

Concept en visualisatie vormen samen een stevige, onderscheidende basis voor jouw merk – voor jou als authentieke ondernemer. We laten niet alleen zien waar je goed in bent, maar vooral ook wie je bent! Samen gaan we op zoek naar jouw ‘goud’. We creëren dus zowel een scherp persoonlijk profiel als een unieke propositie als professional.

Ik luister heel goed naar wat je vertelt en niet vertelt, zie de woorden die missen in je gedachtesprongen en zie de verbindingen tussen de losse, half afgemaakte zinnen. Ik breng de nuances aan en maak het verhaal concreet. Net als een beeldhouwer haal ik laag voor laag eraf en kom ik uiteindelijk bij de kern van jouw verhaal. Deze kern vormt het fundament van je bedrijf of je project en zal ik vertalen naar een ijzersterk concept.

Het proces dat we samen doorlopen is beproefd. We volgen de structuur van een door mij zorgvuldig samengesteld traject met bijbehorend werkboek. In dit werkboek tref je zowel theorie als speciaal voor jou samengestelde opdrachten en oefeningen, passend bij wie jij bent. Gaandeweg ontstaat als vanzelf in kleine stapjes jouw eigen persoonlijke merk!


Waarom ik in verhalen geloof

Ik vond ze als kind al enorm boeiend. Pas door verhalen te vertellen en te horen, begrijpen wij de wereld. Urenlang kon ik naar mijn oma luisteren, ze zat vol verhalen – of naar die mevrouw in de bieb die elke woensdag verhalen van een andere schrijver voorlas. Toen ik eenmaal gekozen had voor de studie grafisch ontwerp viel het kwartje pas echt: Ik zie de verhalen! Ook jouw verhaal! Je verhaal is pas goed als het geloofwaardig is, als het authentiek is, een eigen waarheid heeft en daardoor gevoelens bij je klanten opwekt.

Geef mij je verhaal en ik geef het een gezicht.

Heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van je verhaal, het vormgeven van een boek of de branding voor een nieuw merk?
Dan kun je mij vinden op www.bloedrood.com en op insta @bloedrood_design

Geef mij je verhaal en ik geef het een gezicht

Foto's

illustratie storytelling concept huisstijl corporate identity

Ontwerp van

Boeken
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Illustraties
Logo's
Magazines
Posters
Typografie
Verpakkingen
Visitekaartjes

Onze locatie

bloedrood | ontwerp | concept | strategie


Hoofdlaan 8 3051 XG Rotterdam