brandcoach ill graff design


Marktstraat 22 6446 AC Brunssum
0617350824 Klik om te bellen

Over brandcoach ill graff design

Sterke merken bouwen, dat is waar ik bijna dagelijks mee bezig ben. Als brand coach help ik ondernemers met hun online én offline zichtbaarheid. Om jouw expertise en meerwaarde te ontdekken, te formuleren en te communiceren. Daarnaast bedenk ik slimme oplossingen om bepaalde taken wat makkelijker te maken. Zodat jij, net als ik, heerlijk kunt bezig zijn met wat jij het allerliefste doet. 

 

WAT KAN IK VOOR JE BETEKENEN?
Net als jij ben ik een ondernemer met een plan: zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt. Niet om jezelf op de borst te kloppen, maar om beter te maken wat al goed is én dit durven te benoemen. Want als je jezelf niet uitspreekt, word je ook niet uitgekozen. 
Door een brand te ontwikkelen dat authentiek en uniek is, waar je trots op kunt zijn en dat perfect bij je past maak ik dit duidelijk. Hiermee wil ik de klanten van mijn klanten bereiken, in hoofd, hart en ziel. Om zo ondernemer voor ondernemer de wereld mooier en gelukkiger te maken. Daar word ik namelijk gelukkig van. En jij natuurlijk ook!

VOOR WIE?
Ik werk voor ondernemers die streven naar een visuele identiteit waar hun klanten zich mee kunnen verbinden. Voornamelijk familiebedrijven en ZZP-ers in de beauty industrie, zakelijke dienstverlening en detailhandel. Maar ik werk ook graag samen met ambachtelijke bedrijven.

Bonuspunten voor bedrijven die gemotiveerd zijn en geïnspireerd willen worden om het beste uit zichzelf en hun producten te halen.

NOG NIET HELEMAAL OVERTUIGD?
Alles staat of valt met een goede vertrouwensband. Bekijk de website voor het portfolio, lees de reviews of vraag een vrijblijvend gesprek aan om te kijken of het klikt! 

Foto's

Rebranding van huisstijl en logo

brandcoach ill graff design in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Beursstands
Brochures
Corporate design
Flyers
Folders, vouwdoosjes
Fotografie
Huisstijl
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

brandcoach ill graff design


Marktstraat 22 6446 AC Brunssum
0617350824 Klik om te bellen