Bruksvoort Design


Lekdijk 58 - Gebouw B 3998 NJ Schalkwijk
030 638 1775 Klik om te bellen

Over Bruksvoort Design

Waarom is Bruksvoort Design de beste keuze voor jou?

LET'S MAKE YOUR GREY SKY BLUE Bruksvoort Design staat voor een passend ontwerp, sterk beeld, doelgerichte communicatie en aandacht voor tekst en typografie. Al meer dan 20 jaar is Bruksvoort actief in de regio met ontwerpen en uitvoeren van huisstijl- en communicatieproducten waarmee het doel van de klant wordt gerealiseerd.

Meer over Bruksvoort Design

Waar het gaat om gerichte bedrijfscommunicatie of het onder de aandacht brengen van producten en diensten is Hans van Bruksvoort als grafisch ontwerper in staat om met zijn sterke vormgeving het verschil te maken. Hij heeft oog voor detail en verhoudingen en weet de juiste toon te vinden.

Wat kan Bruksvoort Design je bieden?

Vorm en inhoud zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een juist gebruik tekst en beeld zal de boodschap versterken. Een goede analyse van de doelgroep helpt om gerichte communicatie in te zetten waarbij kosten en middelen kunnen worden beperkt. In een open dialoog kunt u met Bruksvoort plannen maken en ideeën uitwerken om uw product of dienst met vertrouwen onder de aandacht te brengen.

Wie gingen je voor?

De klanten van Bruksvoort Design houden van goede en duidelijke communicatie. Niet alleen over vormgeving maar ook over de uitvoering, de planning en de kosten. Geen verassingen, geen flauwekul. Een product moet opleveren in euro's of naamsbekendheid.

Foto's

Bedrijfslogo

Bruksvoort Design in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Beursstands
Bewegwijzering
Boeken
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Exposities
Flyers
Folders, vouwdoosjes
Fotografie
Huisstijl
Illustraties
Infographics
Logo's
Magazines
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
Verpakkingen
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Bruksvoort Design


Lekdijk 58 - Gebouw B 3998 NJ Schalkwijk
030 638 1775 Klik om te bellen