Bureau KGO


Westzijde 178-F 1506 EK Zaandam
0756708942 Klik om te bellen

Over Bureau KGO

Sprekend in vorm

Bureau KGO is een bureau met focus op vormgeving en communicatie. Onze creatieve kracht is om een veelheid aan informatie begrijpelijk vorm te geven. Dat is de kunst van communicatie wat ons betreft: een grafisch ontwerp maken dat in één oogopslag laat zien waar het over gaat. Of dat nu voor een huisstijl, een jaarverslag of een magazine is. Wij helpen uw boodschap op de meest effectieve manier aan uw klanten of stakeholders over te brengen.

Aandacht trekken...

…een snaar raken bij uw (potentiële) klanten. Als dat lukt heeft uw product of dienst alle aandacht. Interesse opwekken doet u met uw boodschap én de vorm waarin u die brengt. De oude wet van AIDA geldt nog steeds: Attention, Interest, Decision en Action.
En wij beheersen dat vak als het om vormgeving gaat.

de kunst van communicatie

Bewust en onbewust wordt uw (potentiële) klant dagelijks blootgesteld aan een veelheid aan communicatie-uitingen. De kunst van communicatie is dat uw boodschap opvalt in dat 24/7 – online – bombardement van informatie. Opvallen, aandacht trekken en vasthouden door een een goed ontwerp is precies waar wij goed in zijn.
De vorm is de drager van de boodschap. Een aan­trekkelijk, prikkelend en uitnodigend ontwerp geeft aan dat u de ontvanger serieus neemt en hem op die manier uitnodigt kennis te nemen van de inhoud. Een spel van geven en ontvangen. Een vorm van verleiden zo u wilt.

Wie gingen je voor?

AM Vastgoedontwikkelaar, Eigen Haard, Gemeente Heerhugowaard, Gerry Weber Nederland, Amsterdamse Federatie van Woningcorporaties, WIN Hotels, Saluda Medische Keuringen, Medisch Advies Loket, Cargo Masters, Risk Innovation, SWEMP, SPINEL Consulting

Foto's

Bureau KGO in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Beursstands
Bewegwijzering
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Illustraties
Infographics
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Middel (3 tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Bureau KGO


Westzijde 178-F 1506 EK Zaandam
0756708942 Klik om te bellen