Content Desq


Sikkelstraat 45 4818 EH Breda
06 10983405 Klik om te bellen

Animatie
Video Edit

Over Content Desq

Welkom bij Content Desq, specialist in animatievideo en creatief ontwerp gevestigd in Breda. Ik ben gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige animatievideo’s, motion graphics, 2D en 3D animatie, explainer video’s en karakteranimatie.

Ik ontwerp en animeer om uw visuele verhalen tot leven te brengen en uw boodschap op een unieke en verbeeldingsvolle manier over te brengen. Of het nu gaat om een korte animatie voor een social media campagne of een langere animatie voor een productlancering, Jan Smulders is altijd toegewijd om uw project tot een succes te maken.

Animatie wordt gebruikt om een emotionele connectie te maken met uw doelgroep. Door het gebruik van kleur, muziek en stemacteurs, kunt u uw boodschap persoonlijker maken en een blijvende indruk achterlaten.

Het gebruik van animatie kan ook leiden tot een hogere conversieratio en een betere ROI. Dankzij de visuele aantrekkingskracht en het vermogen om complexe ideeën op een begrijpelijke manier te presenteren, zijn animatievideos beter in staat om bezoekers te overtuigen om actie te ondernemen.

Bekijk mijn werk en neem contact op om te bespreken hoe ik u kan helpen uw doelen te bereiken.

Content creator | grafisch ontwerp & dtp

Foto's

Ontwerp van

Advertenties
Animatie
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Infographics
Logo's
Posters
Typografie
Visitekaartjes

Team

Onze locatie

Content Desq


Sikkelstraat 45 4818 EH Breda
06 10983405 Klik om te bellen