Creayv


Gedempte binnengracht 66 3441 AH Woerden

Over Creayv

Waarom is Creayv de beste keuze voor jou?

Ik ben jouw creatie-maakster! Samen gaan we op weg naar jouw grafische creatie! Komt het volgende je bekend voor? Je weet welk grafisch item je wilt hebben en gaat ervan uit dat je het zelf wel kan maken. Je gaat aan de slag en komt tot de conclusie: dat grafische vak is toch lastiger dan ik dacht! Je vraag je het volgende af: Hoe krijg ik hetgeen dat ik bedacht heb vormgegeven? Hoe haal ik in godsnaam mijn deadline? Hoe moet ik mijn bestand aanleveren bij de drukker of andere grafische specialist? Daarbij kan ik, Yvonne van der Velden met 10 jaar ervaring in het grafische vak, je helpen. Samen gaan we op weg naar de grafische creatie die jij in gedachten had. We leveren hem op de juiste wijze aan bij de drukker en dit alles binnen de door jou gewenste tijd. Kom! We gaan!

Meer over Creayv:

Aangenaam Yvonne van der Velden, de eigenaresse van Creayv. Met meer dan 10 jaar ervaring in het grafische vak, ben ik een grafische alles-kunner: ik geef grafisch vorm, doe dtp-werkzaamheden, maak illustraties en bouw websites. Op dit moment werk ik op woensdag, donderdag en in het weekend voor Creayv. Mijn doel is om in de toekomst full time mijn creatieve diensten aan te bieden.

Wat kan Creayv je bieden?

Ik ben jouw creatie-maakster! Ik zal er alles aan doen om het door jouw gevraagde grafische item volledig naar wens en op tijd aan te leveren bij de drukker of andere grafische specialist. Mijn doel is je te verbazen met het uiteindelijke ontwerp! 

Wie gingen je voor?

"Ik heb de samenwerking met Yvonne als heel plezierig ervaren. Ik gaf haar de vrije hand en een nogal “vage” opdracht voor de illustratie op de shopper, maar ze heeft het eigenlijk meteen weten te vertalen in datgene wat ik wilde!" Nicky van Es | Eigenaresse | Tuinhuis Aalsmeer. "Yvonne is een enthousiaste freelancer die snel dingen oppakt. Ik werk altijd fijn met haar samen." Nicolai Winkelmann | Eigenaar van Studio Winkelmann. "Yvonne heeft mijn huisstijl, website en folders ontworpen. Met alles ben ik meer dan ontzettend tevreden. Ze denkt mee, heeft geduld, is creatief en heel precies. Ik kan haar iedereen aanraden." Tess Schoonackers | Eigenaresse | Schoonheidssalon Tess Schoonackers.

Creayv in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Beursstands
Bewegwijzering
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Exposities
Flyers
Huisstijl
Illustraties
Infographics
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
User Interface Design
Verpakkingen
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Creayv


Gedempte binnengracht 66 3441 AH Woerden