De Merkenstudio


Kantklosserpad 1 3828 DL Hoogland

Over De Merkenstudio

Waarom is De Merkenstudio de beste keuze voor jou?

Merken tot leven brengen. Dat doet de Merkenstudio. Een sterk logo, een herkenbare huisstijl en een onderscheidende website zijn voor bedrijven essentieel om hun merk goed op de kaart te zetten. Design draagt bij aan het sneller en efficiënter communiceren van de boodschap van een bedrijf. Het is dus essentieel dat jouw bedrijf zich hiermee onderscheidt en meteen de aandacht van een potentiële klant weet te grijpen.

Meer over De Merkenstudio:

De Merkenstudio is een ontwerpstudio uit Amersfoort die bedrijven helpt met het creëren van een krachtige merkidentiteit. Denk daarbij aan een nieuwe websites en huisstijl. Door jou als klant actief mee te laten denken tijdens het ontwerpproces, komen we altijd tot het ultieme eindproduct. Het gezicht achter de studio ben ik, Bram Peulers. Ik heb een achtergrond in marketing, communicatie en visual design. Deze kennis neem ik altijd mee in mijn ontwerpen, om uiteindelijk verrassende, krachtige en herkenbare designs te leveren.

Wat kan De Merkenstudio je bieden?

Waar staat jouw merk voor? Kun je dat terug brengen tot één zin of één gedachte? En sluit jouw huisstijl aan bij deze gedachte? De Merkenstudio geeft antwoorden op die vragen en kan je vervolgens verder helpen. Denk aan het ontwikkelen van huisstijlen, het ontwerpen van logo’s en het maken van websites. Van online tot offline en van begin tot eind gericht op de doelgroep.

Wie gingen je voor?

De Merkenstudio werkt voor uiteenlopende klanten, waaronder de gemeente en provincie Utrecht, Bureau Buiten, Eneco en MVO Nederland. Opdrachtgevers kiezen voor De Merkenstudio omdat ze een creatieve ontwerper zoeken die luistert naar hun wensen, met frisse ideeën komt en een bepaalde stijl nastreeft.

De Merkenstudio in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Folders, vouwdoosjes
Fotografie
Huisstijl
Illustraties
Infographics
Logo's
Magazines
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
User Interface Design
Verpakkingen
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

De Merkenstudio


Kantklosserpad 1 3828 DL Hoogland