Dots & Lines


Niers 20 5032 AP Tilburg
+31641770221 Klik om te bellen

Over Dots & Lines

Waarom is Dots & Lines de beste keuze voor u?

Het gezicht achter Dots & Lines is Charlotte Heijmans. Ik ben autodidact grafisch ontwerper. Ik heb dus alles mezelf aangeleerd. Ik heb al van jongs af aan een passie voor kleuren, vormen en typografie. Met die drie iets moois maken is wat ik tof vind!

Meer over Dots & Lines:

Ik vind een persoonlijke aanpak ontzettend belangrijk. Uiteindelijk gaat het erom om tot het gewenste resultaat te komen. En daar komen we het best door duidelijke en helder naar elkaar te communiceren. Samen met u tot een top resultaat komen, daar ga ik voor!

Wat kan Dots & Lines u bieden?

Ik houd mijn klanten door het hele proces zo goed mogelijk op de hoogte. En ik ga door tot de klant helemaal tevreden is. Ik vind het altijd super leuk om te horen wanneer de klant blij en enthousiast is over het eindresultaat. En dat is ook het enige eindresultaat dat telt!

Wie gingen u voor?

Ik werk met hele verschillende soorten klanten. Soms zijn het eenpitters net als ik, soms zijn het start-ups en soms zijn het grote bedrijven. De woorden die ik vaak terug gekoppeld krijg van klanten zijn: meedenkend, pro-actief en creatief. De samenwerking met de klant vind ik ontzettend belangrijk en doe mijn best om deze zo goed mogelijk te laten verlopen!

Dots & Lines in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Bewegwijzering
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Illustraties
Infographics
Logo's
Posters
Reclamedrukwerk
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Dots & Lines


Niers 20 5032 AP Tilburg
+31641770221 Klik om te bellen