Dots & Lines


Middelgraaf 14 5032 EH Tilburg
06 41770221 Klik om te bellen

Combinatie van grafisch ontwerp en illustraties
Specialisatie in patroon ontwerp
Flexibel en gedreven

Over Dots & Lines

Waarom is Dots & Lines de beste keuze voor u?

Het gezicht achter Dots & Lines is Charlotte Heijmans. Ik ben een ervaren (ondertussen 6+ jaar ) grafisch vormgever en illustrator. Ik houd me bezig met het helpen van bedrijven bij het verbeteren van hun visuele identiteit. Mijn creatieve hart gaat sneller kloppen van illustreren, spelen met kleuren, vormen, patronen en het perfectioneren van typografie. Voor mij draait alles om het scheppen van een visueel geheel.

Ik vind een persoonlijke aanpak ontzettend belangrijk. Uiteindelijk gaat het erom om tot het gewenste resultaat te komen. En daar komen we het best door duidelijke en helder naar elkaar te communiceren. Samen met u tot een top resultaat komen, daar ga ik voor!

Grafisch vormgever én illustrator

Mijn kracht ligt in de combinatie dat ik grafisch vormgever en illustrator ben. Ik geloof dat door beide te combineren, je een sterk geheel hebt. Een mooi strak vormgegeven brochure, krijgt nét dat extra’s door kleine illustraties tussendoor. Een stukje tekst met veel cijfers en feiten erin wordt visueel aantrekkelijker door deze te verrijken met illustraties. Van een menukaart met alleen maar tekst krijgt niemand spontaan trek.

Mijn diensten als grafisch vormgever en illustrator


Ik bied een breed scala aan diensten aan, waaronder:

1. Logo Ontwerp: Als ervaren grafisch vormgever kan ik een uniek en herkenbaar logo voor je bedrijf creëren, dat de kern van je merk weerspiegelt.

2. Nieuwe Huisstijl: Ik help je bij het ontwikkelen van een consistente huisstijl die je merkidentiteit versterkt en je onderscheidt van de concurrentie.

3. Promotiematerialen: Of je nu flyers, brochures, posters of banners nodig hebt, ik ontwerp effectieve promotiematerialen om je boodschap duidelijk over te brengen.

4. Illustraties: Mijn passie voor illustratie vertaalt zich in mooie en speelse beelden die perfect passen bij je behoeften.

5. Verpakkingsontwerpen: Een aantrekkelijke verpakking kan het verschil maken. Laat me je helpen bij het ontwerpen van verpakkingen die indruk maken op je klanten.

6. Magazines en Boekontwerpen: Ik ben bedreven in het ontwerpen van tijdschriften en boeken die de inhoud op een professionele en aantrekkelijke manier presenteren.

Als je op zoek bent naar een getalenteerde grafisch vormgever en illustrator om je visuele identiteit naar een hoger niveau te tillen, ben je bij mij aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje op mijn website om mijn portfolio te bekijken en ontdek hoe ik je kan helpen.

Foto's

Menukaart ontwerp
Verpakkingsontwerp display
Verpakkingsontwerp Wild Garden
Huisstijl ontwerp yogastudio Little Guru
Programmaboekje ontwerp

Dots & Lines in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Bewegwijzering
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Illustraties
Infographics
Logo's
Posters
Reclamedrukwerk
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Logo Dots & Lines

Dots & Lines

Dots & Lines


Middelgraaf 14 5032 EH Tilburg
06 41770221 Klik om te bellen