Drost advies & creatie


Rooseveltlaan 704 3526 BJ Utrecht

Over Drost advies & creatie

Waarom is Drost advies & creatie de beste keuze voor jou?

Ik ben jouw creatieve rechterhand voor grafisch ontwerp, DTP-vormgeving, webdesign en communicatieadvies te Utrecht. Je kunt werk verwachten op het niveau van een designbureau maar dan met de persoonlijke aandacht (en prijsniveau) van een zelfstandige ondernemer. Een van de belangrijkste verschillen met andere ontwerpers is mijn achtergrond als ex-creatief directeur/eigenaar van een communicatiebureau. Daarom heeft het contact met mijn klanten vaak meer het karakter van 'ondernemers onder elkaar' dan de standaard opdrachtgever-opdrachtnemer relatie. Ik heb een sterke drive om voor mijn klanten naar het beste wat mogelijk is te streven. 

Meer over Drost advies & creatie:

Mijn doel is het verbinden van de waarde die jij biedt met de mensen die daarmee geholpen zijn, of dat nu B2B of B2C is. Mijn bedrijf heeft Utrecht als thuisbasis maar ik ben online overal bereikbaar en inzetbaar. Goed design is wat mij betreft een unieke smeltkroes van klantinzicht, strategie, creativiteit en aantrekkelijkheid. Ik maak werk dat simpel, onderscheidend, duidelijk en tijdloos is.

Wat kan Drost advies & creatie je bieden?

Ik realiseer professionele communicatie in beeld en woord die jou en/of jouw onderneming onderscheidt van andere aanbieders in jouw markt door creativiteit, marketingexpertise en niveau van design (BNO-lid). Klanten schakelen mij vaak in voor het ontwerpen van een logo, een complete huisstijl en al het denkbare online en/of gedrukt promotiemateriaal. Jij bent de expert in jouw aanbod, ik in het design en de communicatie ervan. Onze samenwerking levert ons beiden waarde en succes op. Als creatieve rechterhand kun je mij pijlsnel een bestaande huisstijl laten toepassen in - bijvoorbeeld - een spoedadvertentie. Maar je kunt ook bij mij terecht om een geheel nieuwe identiteit te ontwikkelen voor je onderneming. 

Wie gingen je voor?

Mijn klantenkring bestaat uit marketing managers, ontwikkelaars van lesmateriaal, uitgevers, startups en ondernemers/dga's uit Nederland en België. Zij waarderen mijn no-nonsense aanpak, flexibiliteit, betrouwbaarheid, vindingrijkheid en brede (marketing)visie. Hun enthousiasme over mijn werk en vertrouwen in mijn aanpak stimuleert mij om altijd op het hoogste niveau te presteren.

Drost advies & creatie in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Beursstands
Bewegwijzering
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Illustraties
Infographics
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
Verpakkingen
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Logo Drost advies & creatie

Drost advies & creatie

Drost advies & creatie


Rooseveltlaan 704 3526 BJ Utrecht