Dullens Design


Kuileneindestraat 77 6231 KE Meerssen

Over Dullens Design

Wij ontwerpen…
met creativiteit, met passie. Elk merk moet sterk zijn. Elke huisstijl uniek, aansprekend door zijn geheel eigen uitstraling. Ontwerpen die je pakken.

Wij ontwikkelen…
online en offline. Je website, logo, huisstijl, advertentie, blad, boek, brochure, reclameuiting. Designconcepten als basis voor je doelstellingen.

Wij vermarkten…
je product uitgekiend in de markt gezet. Je boodschap perfect verpakt in beeld en woord, samen met onze professionele partners.

Wij promoten…
je (commerciële) boodschap op basis van topdesign. Dat triggert om jou te benaderen. Jij als dé partner voor je klanten.

De werkwijze…
Full-service, dus het complete verhaal. Online en offline. Thuis in ontwerp en opmaak. Sterk in het creëren van concepten, logo’s en huisstijlen, websites, het grafisch aankleden van boeken en brochures, het ontwerpen van verpakkingen, (gevel)reclames en autobelettering.

Het resultaat…
Wij gaan voor een unieke oplossing. Met professionele partners. Voor de juiste boodschap, het juiste verhaal. Zonder prietpraat of onnodige opsmuk. Gestoeld op creativiteit en kwaliteit. Voor de volledige interesse van je doelgroep, in woord en beeld.

MVO… 
Wij ondernemen maatschappelijk verantwoord en steunen het Kankeronderzoekfonds Limburg. Als Businessvriend en via Five4Five, een familie-sportevenement waarvan de opbrengst naar Kankeronderzoekfonds Limburg gaat.

Foto's

Dullens Design in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Boeken
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Folders, vouwdoosjes
Huisstijl
Logo's
Magazines
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
User Interface Design
Verpakkingen
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Dullens Design


Kuileneindestraat 77 6231 KE Meerssen