Dutchgraph®


Bottelstraat 1 6511 XA Nijmegen
06 24287985 Klik om te bellen

Over Dutchgraph®

Waarom is Dutchgraph de beste keuze voor jou?

'Discover the wonders of design' Wanneer je met ons aan de slag gaat zal het je verbazen wat voor een ideeën wij voor je merk / bedrijf kunnen bedenken. Wij zitten gevestigd op de Oranjesingel te Nijmegen. De straat waar ondernemen al eeuwen diep geworteld zit. Door goed naar jouw verhaal te luisteren en concrete vragen te stellen. Met onze expertise en jouw liefde voor het vak komen we samen tot een meesterwerk.

Meer over Dutchgraph:

Wij zijn met z'n tweeën en bieden samen het totaalplaatje! Jesse Timmermans als tekst schrijver / content maker. Boudewijn Naaijkens houd zich bezig met beelden en grafisch ontwerp. Dutchgraph is bewust bezig met duurzaamheid en met het ontwikkelen van een fantastische werkplek. Hierdoor zijn wij er van overtuigd dat wij nét een beter product kunnen leveren. Ons doel is om te groeien naar een iets groter team en dat mensen Dutchgraph het merk gaan kennen. Nederland is voorlopig nog niet van Dutchgraph af!

Wat kan Dutchgraph je bieden?

Grafisch ontwerp is een breed begrip. Als communicatiestudio doen we dan ook meer dan dat. De werkzaamheden die wij bij Dutchgraph uitvoeren zijn o.a.: -Logo / huisstijl ontwerpen -MKB-websites / webdesign -UX / UI – design -Merk concepting -Teksten / content -Fotografie / stock beelden

Wie gingen je voor?

In de afgelopen 6 jaar hebben we met mooie merken samengewerkt o.a.: Nabuurs (Transportbedrijf), Schmidt-oss (Porsche specialist), Efteling (Pretpark), Sint-Catharinadal (Klooster), Thijmen Nabuurs (Race koning) en Soeteman Makelaars (Makelaar). Mocht je vragen hebben schroom niet om contact op te nemen met ons!

Foto's

Team

Dutchgraph® in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Beursstands
Bewegwijzering
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Fotografie
Huisstijl
Illustraties
Infographics
Logo's
Posters
Reclamedrukwerk
User Interface Design
Verpakkingen
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Dutchgraph®


Bottelstraat 1 6511 XA Nijmegen
06 24287985 Klik om te bellen