Experience Media


De Wel 11B 3871 EN Hoevelaken
033 2542125 Klik om te bellen

Over Experience Media

Experience is een media een ontwerp/ reclamebureau die er voor elk bedrijf of organisatie is die een boodschap online en offline op de goede manier wil communiceren, de doelgroep laten verleiden en aanzetten tot actie!

ONTWERP EN VORMGEVING
Vormgeving is een vak apart. Een vak dat ons op het lijf is geschreven. Met als resultaat in het oog springende, creatieve ontwerpen waarmee u het verschil kunt maken. Zo wint uw bedrijf aan communicatiekracht. Duidelijk en herkenbaar.

INTERNET& DIGITALE MEDIA
Internet biedt ongekende mogelijkheden om uw bedrijf op de kaart te zetten. Een simpele of uitgebreide website met of zonder onderhoudspakket, een webshop, reserverings- of capaciteitssystemen of applicaties voor social media.

PRINT& DRUKWERK
Na creatie volgt de realisatie. Een passend ontwerp komt vaak pas volledig tot zijn recht in hoogwaardig drukwerk. Of het nu gaat om een prachtig drukwerk in offset, cadeaucards en plastic passen, een prachtige uitnodiging of flyer met bijvoorbeeld zilver- of gouddruk. Experience Media zorgt voor de voorbereiding, verwerking en afwerking.

BELETTERING & SIGNING
Signing, oftewel belettering, kan een belangrijk onderdeel van uw huisstijl vormen. Een herkenbare, opvallende belettering heeft veel toegevoegde waarde. Of het nu gaat om de belettering van uw bedrijfspand of bedrijfsauto: Experience Media verzorgt zowel het creatieve ontwerp als de volledige uitvoering.

Foto's

Experience Media staat altijd voor u klaar!

Experience Media in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Fotografie
Huisstijl
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Middel (3 tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Experience Media


De Wel 11B 3871 EN Hoevelaken
033 2542125 Klik om te bellen