Foxmountain


De Stater 20 5737 RV Lieshout
0617375018 Klik om te bellen

Flexibel en snelle levering
Creatieve en unieke animaties
Technisch inbeeldingsvermogen

Over Foxmountain

Waarom is Foxmountain de beste keuze voor u?

Foxmountain is een creatief multimedia bedrijf gevestigd in de regio Helmond-Eindhoven, gespecialiseerd in bewegend beeld, zoals (3D) animaties, motion graphics en visuele film effecten. We leveren creatieve digitale oplossingen om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen bij een breder publiek. Met onze communicatieve en klantgerichte instelling kunnen wij aan elke eis voldoen. Mede door onze honger naar innovatie brengen wij steevast het nieuwste op het gebied van 2D en 3D animaties, motion graphics, visual effects en andere grafische oplossingen.

Meer over Foxmountain:

Wij geloven dat nieuwe digitale technologie de oplossing is om bedrijven als een geheel te kunnen profileren. Het is belangrijk dat elk bedrijf dit op zijn eigen unieke manier kan doen. Foxmountain Studios zorgt voor alle aspecten van uw digitale identiteit: van website met video tot productpresentatie. We zijn vooruitstrevend en steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kennis, want in de wereld van nieuwe media is vooruitgang en ontwikkeling van het grootste belang. Onze belangrijkste doelstelling blijft echter het omzetten van uw ideeën naar creatieve en unieke digitale designs!

Wat kan Foxmountain u bieden?

Wij gaan samen met u een crossmediale oplossing bedenken om uw dienst, product of gedachte om te zetten naar digitale media, gebaseerd op bewegend beeld. De video kan in elke gewenste stijl worden gemaakt: realistisch, abstract, in twee of drie dimensies of in de vorm van een cartoon. Daarnaast behoren ook kinetic typography, greenscreen, motion tracking en projection mapping tot onze mogelijkheden. In samenwerking met onze partners kunnen wij eventueel ook filmen, gedrukte media leveren of het design van uw website uit handen nemen.

Foto's

3D Hologram

Foxmountain in het kort

Ontwerp van

3D animatie
3D visualisaties
Animatie
Corporate design
Infographics

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Foxmountain


De Stater 20 5737 RV Lieshout
0617375018 Klik om te bellen