Grafische Cursussen


Helicopterstraat 23 1059 CE Amsterdam
06 22117709 Klik om te bellen

Over Grafische Cursussen

Waarom is Grafische Cursussen de beste keuze voor jou?

Leer zelf grafisch ontwerpen! Grafische Cursussen organiseert allerlei cursussen op grafisch vlak in het volwassenenonderwijs. Denk aan Adobe programma's als Photoshop, Illustrator, InDesign, videobewerking en WordPress. Dit zijn computergerelateerde cursussen, maar we hebben ook een cursus die puur is gericht op de theorie van Grafische Vormgeving (kleurenleer, typografie etc.). Onze special is de jaarcursus Grafische Vormgeving waar groepen van 10 tot 12 personen 36 x bijeenkomen en alle aspecten van het vak 'Grafisch Ontwerper' krijgen aangeleerd. Hoofdlocatie is te Amsterdam. Ook lesruimten in Utrecht, Den Haag en Breda.

Meer over Grafische Cursussen:

Grafische Cursussen heeft als doel om ZZP-ers en het MKB te leren hoe zij zelf hun grafische uitingen kunnen vervaardigen en beheren. Denk aan folders, brochures, jaarverslagen, het maken van een huisstijl. Maar ook het bouwen en onderhouden van een website hoort hierbij. Dit doen wij per softwarepakket in 2-daagse cursussen (Photoshop, InDesign, Illustrator etc.) maar ook met uitgebreidere cursussen zoals DTP Compleet (6 dagen) of onze jaarcursus Grafische Vormgeving, waarbij je in 36 bijeenkomsten van 2,5 uur en met opdrachten het hele traject van Grafische Vormgeving doorloopt: vanaf het bedenken van een concept tot bijvoorbeeld het maken van een folder, het bewerken van een foto en het inrichten van je website.

Wat kan Grafische Cursussen je bieden?

Onze service in het kort: • tevredenheids­garantie • ?rechtstreeks contact met docent • ?state-of-the-art cursus­materiaal • ?certificaat en online test • ?klas: 2–6 cursisten (jaarcursus: 10–12 cursisten) • inclusief lunch • aftrekbaar voor de inkomsten­belasting • crkbo-geregistreerd

Wie gingen je voor?

Onze cursussen zijn geschikt voor ieder­een die grafische taken in brede zin wil leren: a) het maken van brochures, advertenties, boeken of tijdschriften, b) het bewerken en geschikt maken van beeld voor web en drukwerk, c) het ontwerpen van logo's tekeningen, patronen en infogra­phics. Voorkennis van de software of van grafische vormgeving is zeker niet nodig. Ben je secre­ta­riaat­­- of communica­tie­mede­wer­ker? Marketeer of zzp’er? (Beeld)-redac­­teur of verantwoordelijk voor de website? Ontmoet vakgenoten tijdens een van onze cursussen.

Foto's

Lesomgeving te Amsterdam

Grafische Cursussen in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Animatie
Beursstands
Bewegwijzering
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Exposities
Flyers
Folders, vouwdoosjes
Fotografie
Huisstijl
Illustraties
Infographics
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
User Interface Design
Verpakkingen
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Middel (3 tot 10 medewerkers)

Artikelen

Ondernemer en op zoek naar een grafisch ontwerper? Je kunt het ook zelf!

Als ondernemer heb je heel wat aan je hoofd: daar hoort ook de zorg voor een gelikte website, aantrekkelijke afbeeldingen op je social media, een professionele folder en visitekaartjes, kortom je hele...

Onze locatie

Grafische Cursussen


Helicopterstraat 23 1059 CE Amsterdam
06 22117709 Klik om te bellen