GraVoCo


Vismarkt 14a 9711 KS Groningen
0613490918 Klik om te bellen

Over GraVoCo

Als freelance vormgever werk ik sinds 4 jaar voor verschillende opdrachtgevers als: Hunkemoller International, Glossy, Girlz!, Deloitte, Reclamefolder.nl, Ziengs Schoenen en Lourens Magazine . Ik houd mij voornamelijk bezig met het ontwerpen en vormgeven van communicatie-uitingen die passen bij de identiteit van een van mijn opdrachtgevers. Hierbij kunt u denken aan flyers, boeken, (relatie)magazines, banners, APP-content, nieuwsbrieven en brochures.

Het voordeel van het inhuren van een freelancer is dat de klant alleen betaalt voor de uren die ook daadwerkelijk gemaakt worden. Bovendien kan het uurtarief lager zijn, aangezien er minimale bedrijfskosten worden doorgevoerd. Aangezien ik op locatie en vanuit huis werk is het niet nodig om een bedrijfspand in de prijs door te berekenen.

Ik nodig u uit om een kijkje te nemen op mijn website voor een overzicht van mijn werk. Wellicht dat ik een communicatie-uiting voor u kan ontwerpen om zo een boodschap naar uw klant over te brengen. Dat uw boodschap duidelijk en aantrekkelijk overkomt is namelijk het belangrijkst.

Foto's

Overzicht klanten

GraVoCo in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
User Interface Design
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

GraVoCo


Vismarkt 14a 9711 KS Groningen
0613490918 Klik om te bellen