HSTOTAAL Communicatie & Design


Diakenhuisweg 39 2033 AP Haarlem
0235344500 Klik om te bellen

Over HSTOTAAL Communicatie & Design

HSTotaal is een compact, creatief communicatie- en designbureau in Haarlem. Communicatie en design zien we als één geheel: een boodschap die relevant en authentiek is, een design dat het hart raakt. We maken onderscheidende creaties voor maximaal effect: herkenbaar, positief, kleurrijk, toegankelijk en toekomstgericht.

HSTotaal geeft organisaties een gezicht, een verhaal en betekenis. Onze aanpak bindt de doelgroep voor langere tijd aan uw merk of organisatie. Wij betrekken en motiveren mensen en brengen ze in beweging met een sterk creatief idee. Communicatie is immers niet iets tussen organisaties of producten, maar tussen mensen. Het is de verbinding tussen merk en mens die meerwaarde geeft.

Als creatieve dienstverleners denken we kritisch mee in de volle breedte van uw communicatiebehoefte: doelstelling, aanpak, creatie. Daarom komen we graag naar u toe voor een goed gesprek. Wij bieden u dan een quick scan aan van de communicatie. Zodat u weet waar u aan toe bent en wij een scherpe offerte kunnen maken.
Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: (023) 534 45 00.

Foto's

HSTOTAAL Communicatie & Design in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Animatie
Bewegwijzering
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Fotografie
Huisstijl
Illustraties
Infographics
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
User Interface Design
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Middel (3 tot 10 medewerkers)

Onze locatie

HSTOTAAL Communicatie & Design


Diakenhuisweg 39 2033 AP Haarlem
0235344500 Klik om te bellen