IFIGO


Hassebergerweg 35 9551 CB Sellingen
0599215151 Klik om te bellen

Over IFIGO

Waarom is IFIGO de beste keuze voor jou?

IFIGO is omlijnen buiten de lijntjes. Missende kennis in huis, vastgelopen projecten, gebrek aan tijd/mankracht of gewoon toe aan een nieuwe huisstijl? Door samen aan de slag te gaan omlijnen en verhelpen we de knelpunten met een verrassende en creatieve oplossing. Gevestigd in Zuidoost Groningen (Westerwolde, Stadskanaal, Emmen, Veendam) en zowel lokaal als landelijk actief!

Meer over IFIGO:

Waar IFIGO STUDIO alle grafische (zowel digitaal als drukwerk) werkzaamheden verzorgt levert IFIGO Projectadvies & uitvoering op het gebied van IT, SharePoint ontwikkeling & beheer, Webwerk (zowel web ontwikkeling als technisch design)

Wat kan IFIGO je bieden?

De juiste balans vinden tussen wensen, ideeën en ons advies; dat is ons doel. En of het nu gaat om een logo, brochure, website of alleen je visitekaartje. Mensen maken hun keuze op basis van een eerste indruk. Met een opvallende en verzorgde uitstraling zorg je er voor dat die indruk blijft hangen. Middels onze combinatie van IT Projectadvies en grafische vormgeving leveren wij naast onze relatief, lage prijzen een professionele, strakke en snelle dienstverlening met ruime ervaring binnen overheidsinstanties.

Wie gingen je voor?

De klanten van IFIGO bestaat veelal uit overheidsinstanties (Gemeente Emmen, IND), lokale ondernemingen en enkele internationale organisaties. Tot op heden echter allen met hetzelfde resultaat. Een zeer tevreden en voorziene klant!

IFIGO in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Illustraties
Infographics
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
Verpakkingen
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

IFIGO


Hassebergerweg 35 9551 CB Sellingen
0599215151 Klik om te bellen