Jeanne design


Statenlaan 8 6828 WE Arnhem
06-28645302 Klik om te bellen

Over Jeanne design

1 beeld zegt meer dan 1000 woorden

Dat wil zeggen: 1 beeld communiceert veel sneller dan 1000 woorden... Ons brein verwerkt visuele communicatie onbewust en supersnel. We zien het samenspel van kleur, vorm en beeld en beslissen in milliseconden: met dit bedrijf wil ik werken, deze website is tof en dat boek wil lezen.

Gebruiksvriendelijk on- en offline grafisch ontwerp, pakkende illustraties en glasheldere uitleganimaties zorgen er dus voor dat jouw communicatieboodschap beter je doelgroep raakt. Tot in de kern.

Jeanne design helpt organisaties en bedrijven met onderscheidende visuele communicatie; een ontwerpstudio voor effectief grafisch ontwerp, illustraties en heldere uitleganimaties.

Grafisch ontwerp
Ik help je bijvoorbeeld met het grafisch ontwerp van een corporate identity (logo, huisstijl en website) die jouw positionering en meerwaarde in één oogopslag laten zien. On- en offline ontwerp dat weerspiegelt wat jouw organisatie doet, voor welke doelgroep en vooral wat jouw organisatie nu juist zo bijzonder maakt.

Illustratie
Ik help je bijvoorbeeld met het maken van een illustratie die iets verbeeldt dat (nog) niet bestaat of dat moeilijk uit te leggen is in woorden (probeer maar eens met tekst te beschrijven hoe je een IKEA kastje in elkaar zet, en dat in 20 talen...)

Animatie
Bewegend beeld brengt een boodschap helemaal makkelijk over. Een kort filmpje trekt de aandacht, legt lastige of saaie materie snel uit en wordt ook nog eens goed bekeken op je website en gedeeld op social media. Ik help je graag met een animatie!

Jeanne Melchels | Grafisch ontwerper | Illustrator | Animator

Foto's

Jeanne design in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Animatie
Bewegwijzering
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Illustraties
Infographics
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
User Interface Design
Visitekaartjes
Websites

Onze locatie

Logo Jeanne design

Jeanne design

Jeanne design


Statenlaan 8 6828 WE Arnhem
06-28645302 Klik om te bellen