Jo Concepts


Noordhavenpoort 5 2152 HC Nieuw-Vennep
0252 68 44 33 Klik om te bellen

Over Jo Concepts

Wil je als bedrijf actueel en succesvol blijven, dan is aandacht voor branding cruciaal. Maakt jouw bedrijf daar ook optimaal gebruik van? Jo staat klaar om je op weg te helpen. Als expert op het gebied van brand design til ik jouw online en offline aanwezigheid naar een hoger niveau.

Het neerzetten van een duidelijke huisstijl en deze bewaken is, volgens mij, het allerbelangrijkst voor een sterk bedrijf. Door doelgericht marktonderzoek te doen in de branche waarin jouw bedrijf opereert, kan ik je proactief helpen nieuwe kansen te creëren. Ik ben betrokken, maar flexibel. Alleen zo kunnen we samen je huisstijl bepalen en jouw gewenste visuele identiteit neerzetten in webdesign.

Ik ben graag jouw totaalpartner op grafisch gebied en conceptontwikkeling en ontzorg je dan ook graag in alle vraagstukken. Met een groot netwerk van ervaren specialisten leveren we niet alleen veelzijdig werk, maar ook een hoge mate van expertise. Wanneer je vragen hebt naar aanleiding van onze werkwijze of diensten, beantwoorden we deze snel en adequaat.

Jo Concepts in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Animatie
Beursstands
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Folders, vouwdoosjes
Fotografie
Huisstijl
Illustraties
Infographics
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
User Interface Design
Verpakkingen
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Jo Concepts


Noordhavenpoort 5 2152 HC Nieuw-Vennep
0252 68 44 33 Klik om te bellen