Joan van der Kroef | Vormgeving+


Giessenborch 28 4132 HR Vianen
0611307324 Klik om te bellen

Over Joan van der Kroef | Vormgeving+

Wat doet Joan van der Kroef | Vormgeving+ (Vianen, bij Utrecht)?

Van logo, huisstijl, website en meer... Ik ontwerp een logo, of verwerk jouw logo in een huisstijl. Maar dan wel even iets verder dan een grafisch ontwerp; vormgeving+ noem ik dat. Omdat ik graag meedenk en verder ga dan slechts een grafisch ontwerp. Ik verdiep me in jouw business en verplaats me in wat jij (en jouw doelgroep) belangrijk vindt. Samengevat in het kort: van idee tot grafisch ontwerp, zo compleet als je dat wenst. Maar vooral met een ontwerp dat communiceert en erop gericht is dat jouw boodschap overkomt bij jouw doelgroep! Ruim 37 klantverhalen op mijn website vertellen hoe zij onze samenwerking ervaren. 

Wie is Joan?

Ik ben een ervaren grafisch ontwerp(st)er (zonder grijze haren) die ook op communicatiegebied haar ‘credits’ heeft verdiend. Ik heb de behoefte om ‘mooie’ dingen te creëren. Maar mooi is natuurlijk nooit genoeg of een criterium. Een goed ontwerp moet spreken! 

Wat kan Joan je bieden?

Ik lever meer dan een logo of huisstijl. Want ik weet aardig wat van Wordpress webdesign en ook het vullen ervan. En je social media opzetten? Of contact onderhouden met je klanten via e-mailings? Driedubbele doorslagformulieren voor de verkoop nodig? Consider it done, opmaak check, drukker check. 

Relaties van Joan die je voorgingen?

Wat klanten zeggen... dat laat ik ze het liefste zelf vertellen. Ik verzamel mijn referenties van Facebook, Google en LinkedIn, hoef jij niet te zoeken. Op mijn website staan diverse klantverhalen over onze samenwerking. Mijn ontwerpen kun je vinden bij de mondhygiënist, de pedicure, in het ontbijtschap bij de Jumbo, langs de snelweg bij Sliedrecht, bij het huis dat je wilt kopen, op een beurs, als je een gerecht kiest van de menukaart of in de wachtruimte bij de fysio. Staat jouw product er niet tussen? Leuk juist! Eerst koffie drinken en dan bijt ik me daar in vast. Van beautysalon tot tweedehands vrachtwagen een groter contrast is bijna niet denkbaar toch? Kernwoorden van mijn relaties; creatief, pro-actief, snel, accuraat, frisse kijk, professioneel, kleurrijk en fijn om mee samen te werken. 

Contact opnemen

Joan van der Kroef | Vormgeving+

Giessenborch 28
4132 HR Vianen

0611 307324

info@vanderkroef.nl

Foto's

Joan van der Kroef, Vormgeving+

Joan van der Kroef | Vormgeving+ in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Bewegwijzering
Brochures
Corporate design
Flyers
Fotografie
Huisstijl
Infographics
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Joan van der Kroef | Vormgeving+


Giessenborch 28 4132 HR Vianen
0611307324 Klik om te bellen