Kant & Claar Ontwerp


Waalhofflaan 2 2271 TR Voorburg
0681911821 Klik om te bellen

Over Kant & Claar Ontwerp

Een goed idee, daar begint het mee. Maar hoe geef je dat vorm? Wij zijn een klein bureau met korte lijnen, een flexibele instelling en kunnen je helpen!

Meer over Kant & Claar Ontwerp:

Wij zijn voorstander van eerlijk zaken doen en vinden dan ook dat je alleen hoeft te betalen voor hetgeen wij aan je leveren. Je betaalt dus niet voor de ontwerprondes en afgekeurde ontwerpen, en dat houdt ons scherp om jouw wensen telkens zo goed mogelijk te vertalen naar een ontwerp.

Wat kan Kant & Claar Ontwerp je bieden?

Kant & Klaar is een van de goedkoopste aanbieders van logo, huisstijl en website ontwerp. Wij streven ernaar om voor een zo goed mogelijke prijs de beste kwaliteit voor onze klanten te leveren en dat doen wij al sinds 2011. Wij zijn een klein bedrijf dat er alles aan doet om de beste producten en diensten te leveren en de klanttevredenheid te waarborgen. Mochten er toch problemen of klachten zijn, zullen wij deze altijd snel en fatsoenlijk oplossen. Dat is onderdeel van onze 100% klanttevredenheid garantie!

Wie gingen je voor?

Wij werken voor particulieren, startende ZZP-ers en voor reeds gevestigde bedrijven in binnen- en buitenland. Naast bovenstaande diensten, ontwerpen wij in principe alles van flyers tot spandoeken en van websites tot klantenkaartjes. Wij hanteren vaste prijzen en de klant staat bij ons altijd op de eerste plaats.

Foto's

Kant & Claar Ontwerp in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Bewegwijzering
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Kant & Claar Ontwerp


Waalhofflaan 2 2271 TR Voorburg
0681911821 Klik om te bellen