Love Letterpress


Ervenweg 33 6051 EM Maasbracht
06 12275919 Klik om te bellen

Persoonlijke en unieke kaarten
Van A tot Z in het creatieve proces
Persoonlijk contact

Over Love Letterpress

Love Letterpress is ontstaan door de nieuwsgierigheid van Lindsey Knoop.

Als grafisch ontwerper wil je graag nieuwe methodes uitproberen en tijdens de zwangerschap van onze dochter Elsa had ik daarvoor mooi de gelegenheid. Een geboortekaartje in de techniek letterpress.

Experimenteren met de techniek 'Letterpress' stond al heel lang op mijn verlanglijstje. Het maken van een geboortekaartje voor Elsa leverde het perfecte moment. Ik wist meteen hoe ik het wilde ontwerpen; pure typografie.

Na de geboorte van onze dochter Elsa kregen we heel veel fijne en enthousiaste reacties op haar geboortekaartje. Kort daarop kon ik een handdegelpers bemachtigen en zo is het balletje gaan rollen. Als ontwerper heb ik meer dan genoeg ideeën en inspiratie wat ik er allemaal mee kan doen; de mogelijkheden zijn talrijk...
En waarom zou ik dit fantastische ambacht alleen voor mezelf houden, de liefde voor de Letterpress wil ik graag delen en daarom ben ik gestart met deze onderneming.

Van geboortekaartjes of trouwkaarten naar een eigen trouw of geboortestijl met bijpassende sluitstickers, postzegel, geboorte raamborden, babyborrel kaartjes of shower.

Foto's

Trouwstijl

Love Letterpress in het kort

Ontwerp van

Geboortekaartjes
Geboortestempels
Geboortestijlen
Illustraties
Logo's
Raamborden geboorteborden
Raamborden welkomstborden
Trouwkaarten / trouwstijlen
Trouwstempels
Typografie

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Team

Onze locatie

Love Letterpress


Ervenweg 33 6051 EM Maasbracht
06 12275919 Klik om te bellen