Magnus-Grafisch Gebonden


Kobaltstraat 17 2544 ET 's-Gravenhage
0703661870 Klik om te bellen

Over Magnus-Grafisch Gebonden

Wat kan Magnus - Grafisch Gebonden voor u betekenen:

Goed drukwerk verdient een perfecte afwerking! Prachtig drukwerk voor bijvoorbeeld een wandkalender, een kalender op standaard of een agenda komt pas volledig tot zijn recht wanneer ook de afwerking goed verzorgd is.

Wij van Magnus - Grafisch Gebonden denken graag met u mee om een kwaliteitsproduct te realiseren, op tijd en voor een goede prijs.

Onze specialiteit is gebonden met Wire. Kalenders met ophanghaak, op standaard met eventueel gescheiden calendarium van dagen en maanden en natuurlijk agenda’s, met voor en achterplat, met half- of geheel verborgen Wire. Buiten het afwerken van producten met Renz Ring Wire kunt u ook terecht voor bijzondere producten als het binden d.m.v. holniet en busschroef.

Daarnaast verzorgen wij de afwerking van kleine tot middelgrote oplagen bloks, sets, rondhoeken, ponsen, rillen, perforeren en tabstansen. Ook voor handwerkzaamheden als het vouwen van plattegronden in zeer kleine oplages of het plakken van mappen, hulzen, hoezen en doosjes bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij geven goed en duidelijk advies over materialen en gramsgewicht, over de indeling en het formaat van het drukvel, iets wat heel belangrijk is bij het zoveel mogelijk machinaal afwerken van kleine formaten of juist het handmatig afwerken bij kleine oplagen.

Plan uw opdracht bijtijds in om teleurstelling te voorkomen. Is úw leverdatum bekend laat het óns dan ook weten zodat wij hier tijd voor kunnen reserveren en indien nodig de juiste materialen kunnen bestellen, zodat uw product op het juiste tijdstip geleverd kan worden.

Foto's

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Magnus-Grafisch Gebonden


Kobaltstraat 17 2544 ET 's-Gravenhage
0703661870 Klik om te bellen