MeijerMedia


Weerdingerstraat 83 7815 SG Emmen
0591-220817 Klik om te bellen

Over MeijerMedia

MeijerMedia - Nét dat beetje extra!

U zoekt een organisatie die uw huisstijl of logo en huisstijl ontwerpt, creatief is in het opmaken van folders, flyers en direct-mailings, uw website ontwerpt, maar ook de productie van zakelijk- en promotiedrukwerk voor u uit handen neemt? En dat alles tegen een eerlijke prijs? Kijkt u dan snel op onze portfolio voor een indruk van ons werk en informeer naar de mogelijkheden.

De kracht van combineren
Zorg dat u uw klanten van uw bestaan op de hoogte stelt en maak uzelf bekend op het Internet! Naast het promoten van uw onderneming via Internet is het promoten langs de reguliere weg een verstandige beslissing: Adverteer in kranten of door middel van flyers, direct-mailings en folders. Vermeld hierbij uw website en u bent goed op weg.

Wij bieden tal van mogelijkheden op het gebied van visuele communicatie, Internet-toepassingen en drukwerk. Voor starters bieden wij tevens interessante mogelijkheden en kortingen.

Specialiteiten van MeijerMedia
Ontwerpen van uw logo en huisstijl (Bedrijfsidentiteit), flyer, leaflet, brochure en advertentie.
Onze websites worden door onze klanten beschreven als to the point, overzichtelijk, doelgroepgericht en vooral gebruiksvriendelijk. Hetgeen je van een website mag verwachten.

Neem gerust contact met ons op voor een advies en offerte op maat.

MeijerMedia in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

MeijerMedia


Weerdingerstraat 83 7815 SG Emmen
0591-220817 Klik om te bellen