Mirjan van de Hel


Polanenstraat 4 5131 CJ Alphen
06 14742391 Klik om te bellen

Over Mirjan van de Hel

Maak kennis met Vlekkendingen

Intuïtief en innovatief bezig zijn, dat zat er al vroeg in. Als kind zat ik vaak te tekenen. Een studie in die richting was dus vanzelfsprekend. Na het CIBAP in Zwolle (reclame- en presentatietechnieken) volgde ik dan ook de opleiding Illustratie aan de Kunstacademie in Kampen. Daar studeerde ik in 2000 niet alleen af met computertekeningen, gemaakt in Photoshop en Illustrator, maar ook met mijn zelfontworpen Vlekkendingen: intuïtieve tekeningen gemaakt bij spontane vlekken. Toen ik merkte dat mensen hierop heel vrolijk en opgewekt reageerden, besloot ik vooral met de Vlekkendingen verder te gaan. Want blijdschap delen is een feest.

Sommige Vlekkendingen zijn voorzien van een gedichtje, gemaakt door Emiel Bootsma. Op dit moment werk ik ook samen met Arno Bosch, die verhalen schrijft bij mijn werk. Het mooie is dat beeld en tekst elkaar versterken - dat is het leuke van samenwerken.

Met de kennis van mijn opleidingen in zowel grafisch als illustratie weet ik beiden goed te combineren, of los van elkaar.

Creatief in woord en beeld!

Mirjan van de Hel in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Boekomslagen
Brochures
Flyers
Huisstijl
Illustraties
Logo's
Mailings
Reclamedrukwerk
Visitekaartjes

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Mirjan van de Hel


Polanenstraat 4 5131 CJ Alphen
06 14742391 Klik om te bellen