Ontwerpkantoor Vonk Specht


Geitenwaard 1 6913 KJ Aerdt
0316-370015 Klik om te bellen

Over Ontwerpkantoor Vonk Specht

Waarom is Ontwerpkantoor Vonk Specht de beste keuze voor jou?

Ontwerpkantoor is een vertrouwd, ervaren grafisch ontwerpbureau, gespecialiseerd in het ontwerpen van boeken, tijdschriften, huisstijlen, campagnes, illustraties en websites. Onze wortels liggen in het gedrukte grafisch werk, met name het ontwerpen van boeken en tijdschriften. Ook totale Corporate Identity trajecten doen ons hart sneller kloppen. Het digitale werk zoals het maken van online nieuwsbrieven en ontwerp en bouwen van websites behoort ook tot onze expertise.

Meer over Ontwerpkantoor Vonk Specht:

Marjorie Specht en Godfried Vonk zijn sinds 2003 ‘Ontwerpkantoor’. We houden van het ontwerpproces, je iedere keer weer verdiepen in een nieuwe opdracht, met nieuwe, interessante mensen. In de kern is ons werk altijd: het bevorderen van duidelijke communicatie. Het zo helder mogelijk overbrengen van de boodschap van de zender naar de ontvanger. Dat dit op zóveel manieren kan is nog steeds fascinerend.

Wat kan Ontwerpkantoor Vonk Specht je bieden?

Goed luisteren naar de wensen van de opdrachtgever is de eerste vereiste om tot een fantastisch eindproduct te komen. Waar Ontwerpkantoor vervolgens naar streeft is kwaliteit. We willen goed afgewogen ontwerpen maken en verrassende oplossingen bedenken, samenwerken met de beste toeleveranciers, gebruik van eersteklas materialen. Het eindproduct moet iedereen die eraan heeft meegewerkt met trots vervullen.

Wie gingen je voor?

Onze opdrachtgevers komen uit veel verschillende branches, zowel commerciële bedrijven als idealistische verenigingen. Ook aan (semi) overheden leveren wij onze diensten. Wat zij gemeen hebben is dat ze allemaal streven naar de hoogste kwaliteit. Wat wij willen bereiken is een goed ontwerp, een mooi gefabriceerd eindresultaat en een tevreden opdrachtgever. Dienstbaarheid is topprioriteit.

Ontwerpkantoor Vonk Specht in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Boeken
Boekomslagen
Corporate design
Flyers
Folders, vouwdoosjes
Huisstijl
Illustraties
Logo's
Magazines
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
Verpakkingen
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Ontwerpkantoor Vonk Specht


Geitenwaard 1 6913 KJ Aerdt
0316-370015 Klik om te bellen