Pinto Solutions


Tappersweg 14-010 2031 EV Haarlem

Over Pinto Solutions

Waarom is Pinto Solutions de beste keuze voor u?

Op zoek naar een ontwerp bureau? Pinto Solutions is een full service reclamebureau, dat sinds de oprichting in 2008, een begrip in Haarlem en ver daarbuiten is geworden.

Meer over Pinto Solutions:

Wij hebben een hands-on mentaliteit en gaan een nieuwe uitdaging niet uit de weg. Ons ervaren en deskundige team staat klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

Wat kan Pinto Solutions u bieden?

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het ontwerp van online en print uitingen, maar ook voor het bouwen, onderhouden en hosten van websites en webwinkels, e-mail marketing, abri campagnes, animatiefilms en andere vormen van communicatie voor zowel multinationals als MKB bedrijven. Wij kunnen uw bedrijf ook helpen om beter gevonden te worden op het world wide web. Hierbij kunt u denken aan zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en social media management.

Wie gingen u voor?

Ons klanten bestand is divers van mode tot aan financiële dienstverleners. Ons bureau kenmerkt zicht door een zeer transparante manier van werken en nauwkeurige tijdsregistraties die de klant te allen tijde op kan vragen. Klanten kunnen desgewenst zelfs aan ons samenwerking systeem toegevoegd worden zodat ze mee kunnen kijken naar de taken die onze medewerkers uitvoeren.

Pinto Solutions in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Animatie
Brochures
Corporate design
Exposities
Flyers
Fotografie
Huisstijl
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Middel (3 tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Pinto Solutions


Tappersweg 14-010 2031 EV Haarlem