ProefschriftMaken


Prinsenlaan 2 3732 GN De Bilt
030 200 6189 Klik om te bellen

Over ProefschriftMaken

ProefschriftMaken is gespecialiseerd in het opmaken, ontwerpen, drukken en publiceren van proefschriften.

Op zoek naar een vormgever, drukker en/of uitgever voor jouw proefschrift? Dan ben je bij ProefschriftMaken aan het juiste adres! Met onze verschillende bedrijfstakken zijn wij gespecialiseerd in het opmaken, ontwerpen, drukken en publiceren proefschriften. Let op: opmaken, ontwerpen, drukken en publiceren zijn vier verschillende opties waar los van elkaar gebruik van gemaakt kan worden.

Offerte opvragen voor het drukken van een proefschrift: Vraag uw offerte aan op www.proefschriftmaken.nl/offerte/

Offset drukken: bij deze druktechniek wordt gebruik gemaakt van platen met daarop elke pagina van jouw binnenwerk. Om deze platen goed af te stellen worden de eerste ‘x’ aantal boeken weggegooid. De stuksprijs bij offset drukken ligt dan ook hoger dan bij Printing on demand. Het breekpunt ligt ongeveer bij 400 – 500 boeken.


Digitaal drukken (Printing on demand): dit is een vrij nieuwe druktechniek die de laatste jaren zo erg is gegroeid dat het de kwaliteit van offset drukken evenaart. Het voordeel van Printing on demand is dat het een digitale techniek is waarbij kleurenpagina’s door het binnenwerk verspreid kunnen worden en er vanaf een oplage van 1 gedrukt kan worden tegen relatief lage kosten. Hierdoor heb je nooit meer onnodig boeken op voorraad en hoef je ook nooit meer te betalen voor boeken die niet verkocht worden.

Wanneer je er voor kiest om je boek via Global Academic Press te publiceren wordt deze altijd aangeboden in onze eigen webshop, bij de grote boekhandels van Nederland, Bol.com en onze agenten in Azië, Midden-Oosten, Europa, Oceanië en de Verenigde Staten.

Daarnaast is ProefschriftMaken al vele jaren actief in de vormgeving van wetenschappelijke publicaties. Vanuit deze ervaring kunnen wij je tegen zeer scherpe prijzen ook een compleet opgemaakt proefschrift aanbieden.

Naast het drukken van proefschriften zijn wij ook gespecialiseerd in losbladige druk of druk in een andere binding.

Zoals je op onze uitgebreide website kunt lezen, is haast alles mogelijk bij ProefschriftMaken. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een mooi product met een scherpe prijs!

Foto's

ProefschriftMaken in het kort

Ontwerp van

Boeken, proefschriften, thesis, scriptie in boekvorm
Boekomslagen
Brochures
Fotografie
Illustraties
Infographics
Posters
Typografie

Bedrijfsgrootte

Groot (meer dan 10 medewerkers)

Onze locatie

ProefschriftMaken


Prinsenlaan 2 3732 GN De Bilt
030 200 6189 Klik om te bellen