Proforma visual identity


Schaapsweg 14 3258 AW Den Bommel
06 53401245 Klik om te bellen

Over Proforma visual identity

Proforma visual identity is een allround digitaal- en grafisch ontwerp- en communicatiebureau, gevestigd in Rotterdam en Den Bommel. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben wij alle hypes voorbij zien komen en weten dat de combinatie van strategie, concept en uitvoering in on- en offline communicatie anno 2022 een uitstekende toekomst heeft.

Daar is de samenstelling van ons team op gebaseerd: wij kennen zowel communicatieprofessionals als digitale/internet ontwerpers en grafisch ontwerpers.

Plezier, vindingrijkheid, effectiviteit en ambitie zijn onze sleutelwoorden

Wij streven naar een uitgesproken identiteit, niet alleen voor onszelf, maar zeker voor onze opdrachtgevers. Onze Rotterdamse mentaliteit zorgt voor praktische en functionele ontwerpen; vanuit onze jarenlange expertise nemen wij onze opdrachtgevers graag mee in het proces.

Ons track record kent spraakmakende projecten op het gebied van internet, animatie, illustratie, grafisch ontwerp en communicatie-advies. 

Een korte opsomming van onze opdrachtgevers:

Verschillende Gemeenten, Muziek en theater, Onderwijsinstellingen, Universiteiten en scholengemeenschappen, Uitgeverijen, Woning(bouw)corporaties, Pensioenfondsen, Transport-,Technische bedrijven.

Foto's

werken voor unicef

Proforma visual identity in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Animatie
Beursstands
Bewegwijzering
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Logo's
Posters
Typografie
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Middel (3 tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Proforma visual identity


Schaapsweg 14 3258 AW Den Bommel
06 53401245 Klik om te bellen