Riet de Wit - Grafische Vormgeving


Begijnenstraat 1C 6211 JR Maastricht
06 40542376 Klik om te bellen

Over Riet de Wit - Grafische Vormgeving

Als WebsiteCoach help ik starters, herstarters doorstarters om een KLIK te krijgen met je doelgroep, jouw ideale klant. Met een overzichtelijke website met aansprekende content neemt die klant daadwerkelijk contact met JOU op, en niet met je concullega.

Ruim 18 jaar heb ik gewerkt als grafisch vormgever en nu alweer meer dan 12 jaar als WordPress webbouwer. In combinatie met mijn marketingkennis ontstaat er een website die bij jouw bezoeker de juiste snaar raakt.
Ook verdiep ik mij in jouw essentie als persoon en als ondernemer.
Zo help ik coaches, trainers en consultants om dankzij hun website meer omzet te genereren.

Gewone webbouwers willen meters maken, zij willen snel kunnen Bouwen. Het is niet hun taak om jouw meest aantrekkelijke (website-) content te bedenken - wel om deze content wéér te geven, maar dat komt daarna.
Zij willen heel duidelijke instructies van jou. Jij moet dus zelf heel helder en duidelijk hebben waarom jij doet wat je doet, wie jij wil bereiken, en wat dat betekent voor de klanten die jij wil bereiken.

Daarom vraag ik dóór.
Mijn talent is om de sterke kanten van mensen helder te krijgen en deze te vertalen naar een klantwervende website. Ik wil weten wat jouw passie is, ik wil kunnen invoelen (dat is mijn passie ;-) waarom jij doet wat jij doet; waarom jij op aarde bent. Zo kan ik mij helemaal inleven in jou en jouw bedrijf.

Daarnaast kijk ik als jouw potentiële klant, waardoor ik kritische vragen stel. Ik hou je een spiegel voor. Wat ervaart jouw websitebezoeker? Zo scherpen we inhoud en structuur van je website aan.

Kortom: Ik help coaches, trainers, consultants aan een klantwervende website die klanten en omzet oplevert.

 

Riet de Wit - Grafische Vormgeving in het kort

Ontwerp van

Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Riet de Wit - Grafische Vormgeving


Begijnenstraat 1C 6211 JR Maastricht
06 40542376 Klik om te bellen