Sterke grafisch ontwerp


Vechtdijk 156b 3563 MA Utrecht
06 16068944 Klik om te bellen

Over Sterke grafisch ontwerp

Logo’s, huisstijlen en websites maken, dat is wat ik graag doe. Creatief werken met vorm, kleur, beeld en typografie. Dat doe ik voor startende ondernemers die graag hun missie en visie op een professionele manier vertaald zien in een unieke identiteit.

Na mijn studie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht heb ik bij diverse ontwerp- en reclamebureaus veel ervaring op mogen doen. Sinds 2003 bedien ik mijn eigen klanten. Direct persoonlijk contact en korte lijnen, dat vind ik belangrijk.

In 25 jaar tijd heb ik veel ondernemers geholpen aan een sterke identiteit waarin ze zich herkennen en zeggen: ja, dit is het. Dit is wat ik met mijn onderneming uit wil stralen. Zo werden zij zichtbaar voor hun klanten en konden zij hun kennis en expertise delen.

Samen met jou probeer ik in woorden tot de essentie van jouw merk te komen. Wanneer deze duidelijk zijn ga ik componeren met beeld, kleur, vorm en typografie tot er heldere en sterke ontwerpen ontstaan die de boodschap van jouw organisatie op een originele en doordachte manier communiceren.

Mijn werk kenmerkt zich door eenvoud, helderheid en kracht. Dat past bij mij. Mensen omschrijven mij als eerlijk, warm, intuïtief, enthousiast en nuchter.

 

Foto's

Portfolio Sterke grafisch ontwerp

Sterke grafisch ontwerp in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Logo's
Posters
Reclamedrukwerk
Rouwkaarten en levensboeken
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Sterke grafisch ontwerp


Vechtdijk 156b 3563 MA Utrecht
06 16068944 Klik om te bellen