Studio Angelineau


Schieweg 15Z “New Future Lab” 2627 AN Delft

Over Studio Angelineau

Studio Angelineau is een creatieve partner die sinds 2006 jouw boodschap tot leven laat komen. Wij begrijpen het belang van een sterke basis om de totaalbeleving van jouw boodschap tot in de kleinste details te laten kloppen. Daarom biedt Studio Angelineau diensten aan op het gebied van doelgroep- en behoefteonderzoek, gebruikersonderzoek, ontwerptrajecten (zowel ruimtelijk als grafisch) en organisatie.

Onderzoek

Met deze diensten helpt Studio Angelineau om jouw boodschap op een onderbouwde manier tot leven te brengen en ervoor te zorgen dat deze op de juiste manier wordt overgebracht naar jouw doelgroep. Een goede basis zorgt er immers voor dat je boodschap aansluit bij je beoogde doelgroep. Studio Angelineau begint altijd met doelgroep- en behoefteonderzoek en gebruikersonderzoek. Hierbij wordt gekeken naar de visie en propositie van jouw bedrijf en hoe deze het beste tot uiting kunnen worden gebracht bij je beoogde doelgroep.

Ontwerp

Studio Angelineau heeft een team samengesteld van creatieve ontwerpers en analytische onderzoekers. Hierdoor vinden zij de juiste balans tussen creatieve en inhoudelijke aspecten om een boodschap om te zetten naar een goed ontwerp. Het resultaat is een totaalbeleving die tot in de details klopt, zoals een effectieve campagne, nieuwe visuele identiteit of onvergetelijke ruimtelijke ervaring. Het professionele en veelzijdige team zorgt ervoor dat elk aspect van de totaalbeleving aansluit bij de boodschap die je wilt overbrengen en altijd voor een passende en bijzondere oplossing zorgt.Organisatie

Organisatie

Studio Angelineau helpt ook bij het organiseren van jouw project, evenement of expositie. Als ontwerpers betrekken we ook de organisatie, waardoor er minder schakels nodig zijn en de visie van begin tot eind zonder vertaalfouten wordt doorgevoerd.

Wie gingen je voor?

Met uitgebreide ervaring in het werken met musea, festivals, educatieve instellingen en duurzame initiatieven is Studio Angelineau trots op de expertise en creativiteit die het team inbrengt in elk project. Het bedrijf is vastbesloten om de beste mogelijke resultaten te leveren voor elke klant. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe visuele identiteit, een effectieve campagne of een onvergetelijke ruimtelijke ervaring, Studio Angelineau heeft de expertise en ervaring om jouw boodschap tot leven te brengen.

Wij maken van jouw boodschap een totaalbeleving. Kloppend tot in de details, dankzij onderzoek, ontwerp en organisatie

Foto's

Casevoorbeeld: Het Nieuwe Logisch
Jord de Kat Angelino - de beste ontwerper van Delft - in zijn studio bij De Brouwerij
Casevoorbeeld: Mobility Society
Casevoorbeeld: Mobility Society
Organisatie van het 4TU.VO Platform

Studio Angelineau in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Animatie
Beursstands
Bewegwijzering
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Exposities
Flyers
Fotografie
Games
Huisstijl
Illustraties
Infographics
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
User Interface Design
Verpakkingen
Video
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Middel (3 tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Logo Studio Angelineau

Studio Angelineau

Studio Angelineau


Schieweg 15Z “New Future Lab” 2627 AN Delft