Studio Angelineau


Schieweg 15Z “De Brouwerij” 2627 AN Delft

Over Studio Angelineau

Wij zorgen dat jullie merk tot leven komt. Wij zijn de creatief partner die je zoekt voor een passende merkstrategie en unieke merkactivatie.

Waarom is Studio Angelineau de beste ontwerper?

Al sinds 2006 is Studio Angelineau de betrouwbare creatieve partner van bedrijven. Wij snappen het belang van een goede merkstrategie, die voornamlijk een sterke visuele basis legt voor al je merk-uitingen. Met merkactivaties blijft je merk onder de aandacht bij je doelgroep, wij zijn daarom graag de creatief partner van je merk, die regelmatig unieke merkactivaties doet. Dit alles doen wij met grafische vormgeving, corporate branding, videografie, fotografie en evenementenorganisatie. Door de wetenschappelijke opleiding in industrieel ontwerpen worden projecten gestuctureerd en onderbouwd aangepakt, dit in combinatie met creative passie en een goed luistend oor, zorgt voor geweldige eindresultaten.

Meer over Studio Angelineau:

De beste ontwerper van Delft en omstreken is onderdeel van De Brouwerij, een hecht Delfts collectief van creatieve en technische ondernemers. Wij geloven dat je niet in dienst hoeft te zijn om deel uit te maken van een team. De freelancers en ondernemers in ons collectief zijn veelzijdig en goed in hun vak. Samen ondernemen maakt ons sterk; we delen kennis, ervaring en netwerk.

De studio bestaat uit Jord de Kat Angelino, Emma Hoogenboezem, Jorn Koning, Andrea van den Berg, Jesper Mokveld en Robbin Jansen. Daarmee krijg je de beste ontwerpers, fotografen, videografen en website-bouwers van Delft, Rotterdam, Den Haag en omstreken. Beiden zijn erg gedreven om klanten tevreden te maken.

Wat kan Studio Angelineau je bieden?

Snel en uniek zijn de resultaten waarmee klanten geholpen worden hun merk tot leven te laten komen: of het nu gaat om een unieke huisstijl tot passende illustratie, of short movies en foto's, of om het volledig organiseren (soms zelfs inclusief vormgeven) van evenementen en exposities. De professionele veelzijdigheid en gedrevenheid zorgen voor altijd een passende oplossing, die ook nog eens bijzonder is.

Wie gingen je voor?

Wij werken voor bedrijven die een positieve maatschappelijke impact maken, wij vinden het belangrijk bij te dragen en zulke initatieven te versterken. Een breed scala aan klanten is tevreden gemaakt, projecten van big corporates tot kleine startups worden vaak gekenmerkt dat er binnen zeer snelle tijd een uniek en gewenst resultaat uit komt.

Wij helpen jouw merk tot leven komen, van strategie tot merkactivatie

Foto's

Casevoorbeeld: Het Nieuwe Logisch
Casevoorbeeld: Het Nieuwe Logisch
Casevoorbeeld: Mobility Society
Casevoorbeeld: Mobility Society
Jord de Kat Angelino - de beste ontwerper van Delft - in zijn studio bij De Brouwerij

Studio Angelineau in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Animatie
Beursstands
Bewegwijzering
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Exposities
Flyers
Fotografie
Games
Huisstijl
Illustraties
Infographics
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
User Interface Design
Verpakkingen
Video
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Middel (3 tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Logo Studio Angelineau

Studio Angelineau

Studio Angelineau


Schieweg 15Z “De Brouwerij” 2627 AN Delft