Studio Angelineau


Schieweg 15D - Z25 2627 AN Delft
015 – 888 44 69 Klik om te bellen

Over Studio Angelineau

Waarom is Studio Angelineau de beste ontwerper van Delft?

Al sinds 2006 is angelineau een betrouwbare creatieve partner voor grafische vormgeving, corporate branding, videografie, fotografie en evenementenorganisatie. Door de wetenschappelijke opleiding in industrieel ontwerpen worden projecten gestuctureerd en onderbouwd aangepakt, dit in combinatie met creative passie en een goed luistend oor, zorgt voor geweldige eindresultaten.

Meer over angelineau:

De beste ontwerper van Delft en omstreken is onderdeel van De Brouwerij, een hecht Delfts collectief van creatieve en technische ondernemers. Wij geloven dat je niet in dienst hoeft te zijn om deel uit te maken van een team. De freelancers en ondernemers in ons collectief zijn veelzijdig en goed in hun vak. Samen ondernemen maakt ons sterk; we delen kennis, ervaring en netwerk.

De studio bestaat uit Jord de Kat Angelino en Emma Hoogenboezem. Daarmee krijg je de beste ontwerpers van Delft en omstreken. Beiden zijn erg gedreven om klanten tevreden te maken.

Wat kan angelineau je bieden?

Snel en uniek zijn de resultaten waarmee klanten geholpen worden hun merk tot leven te laten komen: of het nu gaat om een unieke huisstijl tot passende illustratie, of short movies en foto's, of om het volledig organiseren (soms zelfs inclusief vormgeven) van evenementen en exposities. De professionele veelzijdigheid en gedrevenheid zorgen voor altijd een passende oplossing, die ook nog eens bijzonder is. 

Wie gingen je voor?

Een breed scala aan klanten is tevreden gemaakt, projecten van big corporates tot kleine startups worden vaak gekenmerkt dat er binnen zeer snelle tijd een uniek en gewenst resultaat uit komt.

Foto's

Studio Angelineau in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Animatie
Beursstands
Bewegwijzering
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Exposities
Flyers
Fotografie
Games
Huisstijl
Illustraties
Infographics
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
User Interface Design
Verpakkingen
Visitekaartjes
Websites

Onze locatie

Studio Angelineau


Schieweg 15D - Z25 2627 AN Delft
015 – 888 44 69 Klik om te bellen