Studio Gemma


Van oosten de Bruijnstraat 15 15 2014 VL Haarlem
0614355554 Klik om te bellen

Over Studio Gemma

Studio Gemma - Grafisch ontwerper met het credo "Zien is onthouden".

Studio Gemma creëert ontwerpen die echt binnenkomen. Die het verschil maken voor mensen persoonlijk, waardoor ze positiever gaan kijken naar zichzelf en/of hun bedrijf. Een sterk visueel ontwerp waar de mensen vrolijk van worden en zich met het ontwerp en elkaar verbonden voelen.

In het kort: Originele vastlegging van essentiële bedrijfsinformatie/procesoptimalisaties tot familieverhalen. Visualisaties in de vorm van een creatief praatplaatje, een informatieposter of een professionele infographic.

Visie
Grafisch vormgeven op een eerlijke, harmonieuze en positieve manier. Luisterend naar de klant kom ik met originele ontwerpen/ideeën en zorg ik ervoor dat de boodschap overkomt en de herinnering blijft leven.

Zakelijk
Effectieve visualisaties van essentiële informatie voor uw bedrijf. Communicatie op originele, herkenbare en geloofwaardige manier. Medewerkers die zich geholpen voelen en (emotioneel) betrokken bij hun werkgever. Collega’s die samen het grotere plaatje zien en samen kunnen werken in eenzelfde taal.

Particulier
Familieverhalen, stambomen en andere persoonlijke verhalen op visuele én originele manier vastgelegd. Verhalen die je eigenlijk nooit zou mogen vergeten, die belangrijk zijn voor je eigen persoonlijke ontwikkeling en die je natuurlijk ook wel zou willen doorgeven aan je kinderen, vrienden en andere dierbaren.

Foto's

mooiweer design

Studio Gemma in het kort

Ontwerp van

Brochures
Corporate design
Flyers
Folders, vouwdoosjes
Huisstijl
Illustraties
Infographics
Logo's
Posters
Typografie
Visitekaartjes

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Studio Gemma


Van oosten de Bruijnstraat 15 15 2014 VL Haarlem
0614355554 Klik om te bellen