Studio Pitz


De Bleker 5 5506 BA Veldhoven
06 2742 0562 Klik om te bellen

Over Studio Pitz

Ben jij je bewust van het belang van branding voor je bedrijf? Een professionele en passende uitstraling die naadloos aansluit op je onderneming? Die in al je uitingen – van je visitekaartje tot je website, van je brochure tot je social media kanalen – naar de buitenwereld vertaalt wat er zich binnenin afspeelt?

 

Ik ben Studio Pitz, een grafisch ontwerp- en communicatiebureau. Jij vertelt me alles over je merk en ik zit boordevol ideeën om dit helder en sprekend over te brengen aan jouw doelgroep. Ik geef vorm aan het verhaal van jouw bedrijf. De kern vertaald naar een passend ontwerp. Zo zet jij je bedrijf onderscheidend in de markt en trek je díe klanten aan die je graag in beeld hebt!

 

Luisteren, brainstormen, vertalen naar een concept en dit creatief vormgeven. Dát is mijn focus. We beginnen bij de basis: Wat is de geschiedenis en hoe zie je de toekomst van je bedrijf? Wat zijn je kernwaarden? Waarom is jouw bedrijf belangrijk voor je doelgroep en hoe leren ze jou kennen? Studio Pitz denkt met je mee om het verhaal van jouw bedrijf tot leven te brengen in een helder en eigenzinnig ontwerp, online en offline.

Vertel me het verhaal van jouw bedrijf! Bel me op 06 - 2742 0562

Foto's

Studio Pitz

Studio Pitz in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Boekomslagen
Branding
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Logo's
Mailings
Posters
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Studio Pitz


De Bleker 5 5506 BA Veldhoven
06 2742 0562 Klik om te bellen