Studio Schurk


Berse rechter rottekade 1 3051 AB Rotterdam

Over Studio Schurk

Studio Schurk maakt gewoon de beste illustraties, animaties en grafische ontwerpen van de wereld. Maar dat doen we niet zomaar voor iedereen. Alleen als je een opdrachtgever met lef bent, én buiten de lijntjes durft te kleuren, willen we voor je werken. Als je beseft dat je boodschap pas blijft hangen als je regels overtreedt, mag je ons bellen. En als je doorhebt dat je de grenzen niet op moet zoeken maar dat er geen grenzen zijn, verklaren we je de liefde. Dan maken we de mooiste graphics, vetste stop-motion, beste huisstijl of meest epic commercial voor je. Pas dan galmt je naam door in het universum… Tot in den eeuwigheid.

Studio Schurk bestaat uit Miriam & Wendy; Miriam is digitaal vormgever en maakt het liefst animatie's. Dit kunnen bedrijfsanimaties, uitleganimaties (explanimations) of commercials zijn. Wendy is illustrator en houdt zich bezig met het tekenen van de animatie beelden en maakt ook de mooiste infographics!

Je kunt Studio Schurk bellen voor: animatie, explainer video's, illustraties, infographics, avatars/mascottes voor je bedrijf en content creatie voor bijvoorbeeld social media kanalen. Hoe creatiever hoe beter!

Studio Schurk in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Illustratie
Illustratie & Animatie
Logo's
Posters
Reclamedrukwerk
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Studio Schurk


Berse rechter rottekade 1 3051 AB Rotterdam