STUDIO141


Westeinde 141 2512 GW 's-gravenhage

Over STUDIO141

Wij zijn STUDIO141, een team creatieve zelfstandigen. Samen werken we aan multi-media projecten (drukwerk, online, film & geluid). Van 'kleine' opdracht tot complete campagne.

Naast online diensten levert STUDIO141 ook hoogwaardig grafisch ontwerp voor drukwerk. Denk hierbij aan stationary (visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, etc.), maar ook complete jaarverslagen of boekproducties. Voor de productie werkt STUDIO141 samen met een aantal goede drukkerijen, maar we beschikken ook over onze eigen printvoorziening voor kleine oplagen. We hebben veel ervaring op het gebied van ontwerp voor drukwerk, om uw boodschap optimaal bij uw doelgroep over te brengen. STUDIO141 beschikt over een uitgebreid assortiment papierstalen, we laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een persoonlijk gesprek!

‘Creatief collectief’ STUDIO141 in Den haag bestaat uit vier kleine, enthousiaste, zelfstandigen met een passie voor goede communicatie en mooie dingen. Ieder hebben we een andere expertise. Sinds de zomer van 2012 delen we een gezamenlijke studio. Door een goede samenwerking kunnen we u altijd van dienst zijn. Zie ons als full-servicebureau voor grafische en audio-visuele producties, een reclamebureau of een one-stop-shop voor al uw promotiemateriaal.

STUDIO141 in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Fotografie
Huisstijl
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
User Interface Design
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Middel (3 tot 10 medewerkers)

Onze locatie

STUDIO141


Westeinde 141 2512 GW 's-gravenhage