Subjekt - Bureau voor merkidentiteiten en merkstrategieën in Eindhoven


Hurksestraat 19 5652 AH Eindhoven
0652272462 Klik om te bellen

Over Subjekt - Bureau voor merkidentiteiten en merkstrategieën in Eindhoven

Bureau voor visuele identiteiten en ijzersterke merkstrategieën.

We noemen onszelf verbindingsleggers tussen mensen en merken. Rasechte merkenbouwers met een diepgewortelde passie voor visuele communicatie, grafisch ontwerp en merkstrategie. We vangen de essentie door steeds de vraag ‘waarom’ te stellen, aannames overboord te gooien en te onderzoeken wat er écht toe doet.

Eindhovense creativiteit, Brabantse nuchterheid en Nederlandse nieuwsgierigheid maakt wie wij zijn, een bureau met creatieve denkers en doeners. Met een objectieve blik bouwen we merken die er toe doen, merken die mensen raken. Van liefde op het eerste gezicht naar ‘houden van’, dat is de band die we creëren. Iedere opdrachtgever en iedere doelgroep is anders en vraagt om een eigen werkwijze en een eigen manier van verbinden. Nieuwe concepten en identiteiten neerzetten die niet alleen de doelgroep, maar ook onszelf en de opdrachtgever verbazen. Dat is wat ons voldoening geeft.

Een nieuw merk op de markt zetten, je huidige huisstijl opfrissen, een responsive website lanceren of je merk positioneren? Wij werken met een team van verschillende specialisten met ieder zijn eigen expertise. Van grafisch ontwerpers tot creatief strategen en van tekstschrijvers tot marketing-kanjers. Voor iedere onderneming hebben wij een passende oplossing. Meer weten? Neem contact op, we helpen je graag.

Foto's

Ontwerp van

Advertenties
Animatie
Bewegwijzering
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
User Interface Design
Visitekaartjes
Websites

Onze locatie

Subjekt - Bureau voor merkidentiteiten en merkstrategieën in Eindhoven


Hurksestraat 19 5652 AH Eindhoven
0652272462 Klik om te bellen