Windkracht 10


Pastoor van de Plaatstraat 17 2375 AE Rijpwetering
0715013647 Klik om te bellen

Over Windkracht 10

Wat bezielt jou?

Dat is de eerste vraag die we jou stellen. Nou ja, eigenlijk de derde. Na een warm welkom in de Pastorie, fijn dat je er bent, heb je zin in echte Ripse koffie en mooi uitzicht hé?

Daarna gaan we met je in gesprek. Van mens tot mens. Over wat je doet en creëert met je bedrijf. Wat jou blij maakt, je dromen en je doelen. Over wat je voor je klanten betekent. Welke oplossingen je biedt en welke waarde je toevoegt. Als we dat helder hebben, maken wij voor jou het verschil. En zetten we jouw verhaal met overtuiging en impact in de wereld. Want, dat is wat ons bezielt. Al 20 jaar.

Creatief en doelmatig gebruik maken van het juiste medium.
Stapsgewijs. Budgetbewust. En zeer resultaatgericht.

Dat is de bezielende luchtdruk achter Windkracht 10. Windkracht 10 levert een volledig pakket over de totale breedte op communicatiegebied, van advies, tot complete huisstijl, van brochures tot websites, van tekstconcepten tot fotografieproducties, van audiovisuele presentaties tot illustraties.

Door onze verscheidenheid in denk- en daadkracht ontstaat in de praktijk telkens weer toegevoegde waarde, die met name tot uitdrukking komt in de prijs/kwaliteitverhouding van een sterk eindproduct.

Sterk netwerk

Wij werken samen met een netwerk van professionals. Professionals die door ons zorgvuldig geselecteerd zijn. En net als wij werken vanuit een enorme passie voor hun vak, kennis, vakmanschap en persoonlijke aandacht. Vanuit deze verscheidenheid in denk- en creatiekracht bieden wij je complete, effectieve communicatie oplossingen. Uitgewerkt in direct inzetbare communicatiemiddelen met een onderscheidende identiteit in ontwerp, beeld en tekst.

Foto's

Windkracht 10

Windkracht 10 in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Fotografie
Huisstijl
Infographics
Logo's
Mailings
Posters
Typografie
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Middel (3 tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Windkracht 10


Pastoor van de Plaatstraat 17 2375 AE Rijpwetering
0715013647 Klik om te bellen