ZEE strategie & ontwerp


Voorhaven 27b 3025 HC Rotterdam
+31 (0)10 476 85 21 Klik om te bellen

Over ZEE strategie & ontwerp

ZEE strategie & ontwerp is de ontwerpstudio van Jan van Mechelen. Vanuit onze studio aan de Voorhaven in Rotterdam richten wij ons op grafisch werk in print, digitaal en de ruimte. We adviseren opdrachtgevers bij het oplossen van (complexe) communicatie vraagstukken. De vraag hoe een ontwerp kan bijdragen aan het visueel positioneren van een organisatie staat daarbij centraal. Analyse en onderzoek (zowel inhoudelijk als naar vorm) nemen een belangrijke plaats in binnen het ontwerpproces.

We werken voor de non-profitsector (cultuur, onderwijs, uitgeverijen) en het bedrijfsleven (gevarieerd). We zijn een kleine studio met een groot netwerk. Door samen te werken met schrijvers, vertalers, fotografen, webontwikkelaars en illustratoren kunnen we zowel kleine als grote projecten realiseren. Samenwerking met externe partijen is een van onze focuspunten; dit levert nieuwe inzichten en contacten op.

We voelen ons thuis in de traditionele en nieuwe media, en we hebben veel aandacht voor de ambachtelijke kanten van het ontwerpvak. We brengen deze twee werelden (papier en digitaal) bij elkaar door in projecten de koppeling te maken tussen drukwerk en online communicatie. Hierbij richt onze aandacht zich in het bijzonder op typografie en fotografie. De liefde voor papier en bijzondere druktechnieken is iets wat ons bindt.

Foto's

ZEE strategie & ontwerp in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Bewegwijzering
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Fotografie
Huisstijl
Illustraties
Infographics
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
User Interface Design
Visitekaartjes
Websites

Onze locatie

ZEE strategie & ontwerp


Voorhaven 27b 3025 HC Rotterdam
+31 (0)10 476 85 21 Klik om te bellen